Železník inițial Dukla nu a jucat, apoi aranjate Boleslav câștiga

Mlada Boleslav atacant Lukáš Železník până la prânz aflat astăzi că împotriva bord Dukla în loc de un coechipier bolnav Tomas Prikryl. Stand douăzeci și șase jucători bine gestionate și Středočechům în etapa a 23-a liga Praga aranjate victorie 2: 1 gol și un șut care a deviat acasă la un autogol

„Nu știam că în dimineața pe care am juca. . a jucat inițial înfrumusețarea (Prikryl), dar, din păcate, s-au îmbolnăvit, astfel încât alegerea de a prânz a căzut pe mine. mă bucur că am încrederea antrenorului plătit, „ a spus reporterilor Železník.

în prima liga să înscrie pentru prima dată din decembrie 2015, când încă cel mai bun Zlin marcat împotriva Jihlava.Acesta a fost urmat de un angajament anual eșuat la Slavia însoțită de persistente probleme de sănătate.

„I-am dat gol Liga de facto, după un an și jumătate. Leziunea a fost mare, dar tot timpul pe care nu e. Încredere balonul nu este astfel, încă într-un fel am returnate. am o idee și de a face rău. Dar sunt foarte fericit cu scopul și sper că mă va ajuta în viitor, „ a spus discipolul lui Zlin.

În setările din prima jumătate a Julisce a sărit de pe lovitura Adama Jánoše și antet hilar a deschis scorul. În al șaptelea meci competitiv a trăit pentru a vedea cluburile premier pentru iarna Boleslav după sosirea de la Slavia. „Am așteptat acest lucru atât de mult timp.Janis (Janos) cu nimic de a face, așa că nacentroval fantastic și am sărit, „ Železník a descris evenimentul.

O mare parte a avut, de asemenea, un al doilea gol atunci când Boleslavský 57 minute șutul său deviat în propriul său apărător gol Jakub Podaný. „eu mă sper că a adăugat în sus,“ râs Železník. „În capul meu m-am gândit că tresar din nou, am ales mingea și pierde așa că ar fi mai bine închis ochii și a tras. Sunt foarte bucuros, „ a spus fostul tineret echipa națională.

Boleslav în cea mai mare competiție a câștigat doar al doilea din ultimele 13 meciuri, a urmat marți câștigătoare sferturile de finală ale Cupei cu Bohemians 1905, și a consolidat locul al patrulea în tabel înainte de Zlin.Echipa care pierde din mașini oraș trei puncte și au un meci bun de duminică din Jablonec.

„Eu sunt, desigur, în contact cu băieții de la Zlin, atât de puțin provoca reciproc. Ne bucurăm că suntem cu toții săptămână stăpânit și ne putem întoarce calm antrena la Bohemians. victoriile nu aveam de mult, iar oamenii le-au aruncat la gunoi. ne bucurăm că am făcut-o, dar noi încă muncesc din greu. eu cred că rezultatele vor veni. „ a spus Železník.