Watford vs Leicester 19.11.2016

Watford vs Leicester va fi inca o partida in  care campioana din sezonul precedent de Premier League va incerca sa-si revina si sa ajunga pe un loc cat mai bun pana la finele sezonului actual. Evident nu credem ca mai pot castiga si acest sezon, dar ii puteme vedea incercand sa mai remedieze din startul neasteptat de slab in confruntarea Watford vs Leicester, disponibila in aceasta sambata incepand cu ora 17:00.

Watford este o echipa ce in acest sezon isi doreste o clasare in locurile ce asigura prezenta cel putin in Europa League sezonul urmator. Se pare ca Watford au luat o decizie in acest sens si in ciuda problemelor de lot au 3 partide pe teren propriu de cand nu au mai cunoscut gustul unei infrangeri. Antrenorul acestora este constient ca vine o echipa cu pretentii pe terenul lor si va incerca sa acopere lipsurile din 11 de baza lasate de cele 5 accdinentari din care dooar doua este posibil sa isi revina pana la ora meciului. Aceasta confruntare dintre cele doua echipe este prima ce se va intampla pe scena Premier League.

Leicester a inceput sa fie blamata de fani deoarece nu mai incanta prin jocul lor asa cum au facut-o sezonul trecut. Antrenorul acestora este deja amenintat cu demisia, dar inca spera si promite o revenire cat de curand, chair de la aceasta confruntare. El spera ca la Watford sa rupa seria de partide fara victorie in deplasare care in prezent se ridica la 4 partide indiferent de competitie.

Watford vs Leicester 2 @ 2.65