Vrba știe deja când îl înlocuiește pe Rosicky, nu va fi o surpriză

antrenorul echipei naționale ceh Pavel Vrba imediat după ce știa că căpitanul Tomáš Rosický din cauza un prejudiciu în campionatul european sa încheiat, decizia cu privire la cine îl va înlocui. El nu a spus numele, dar spune că nu este o soluție foarte surprinzătoare. Antrenorul consideră că echipa cehă în meciul final al grupului de marți cu Turcia face fără liderul lor, precum și la sfârșitul de calificare.

„Am clar cine înlocuiește Thomas. Nu am ezitat, am fost determinat să Nu cred că va fi o surpriză.Acesta nu numai că schimbarea va fi mai multe schimbari, „ a spus Vrba, la o conferință de presă la locul de desfășurare a cristalinului meci, care este acum echipa sa mutat de la baza sa din Tours.

Fără Rosicky a avut o muncă de echipă în jurul valorii de aproape un an din moment ce un prejudiciu lui iunie anul trecut într-un meci în Islanda. unitate Cehă, fără o victorie în toamna, trei din ultimele patru meciuri de calificare. „cred că într-o mulțime de abilități de joc, am fost capabili să joace fără Thomas, așa că sper că va fi de data aceasta „ adăugat Vrba

întreg este după ce a pierdut 0: 1. Spania și trage 2: 2 Croația un punct Turcia după două înfrângeri fără punct scor 0: 4.Ambele echipe au apoi să mențină o progresive speră să câștige și turci, de asemenea, au nevoie în mod semnificativ îmbunătăți scorul.

„Eu cred că cei care mâine va atrage greu, are o bună șansă de a avansa. Turcii cu mine trebuie să joace ofensiv, ei vor încerca să chiar turneul a continuat. Jim nu va fi suficient pentru a juca doar 1 la 0, va dori în mod sigur să joace o mulțime de înainte, „ a însemnat Vrba.

Ambele echipe se cunosc bine de la calificări. La început cehii a câștigat la Istanbul 2: 1, în octombrie anul trecut, apoi a pierdut la Praga 0: 2, dar a avut o anumită procedură

„Cred că ne cunoaștem foarte bine, va fi, probabil, diferit.. (decat in calificari). suntem mai bine apărate în Istanbul și am reușit să câștige acolo, în timp ce turcii au luptat foarte responsabil în Praga și ne-a pedepsit pentru greșelile noastre.Acum, ei vor avea două echipe pentru a paria că ei vor trebui să câștige, „ a spus Vrba. “ Meciurile în calificare au arătat că ambele mančafty sunt foarte apropiate și va decide, probabil, detaliile, „ a adăugat antrenor .

în cazul procedurii în locul al treilea echipa cehă pot întâlni Franța de casă. „prea mult de ales acolo. Franța, Anglia, Italia. Toate cele trei echipe se numără printre echipele de top din Europa. Desigur, jocul cu Franța ar fi foarte interesant pentru noi “, a adăugat Vrba.