Victoria Pendleton: Cursa Cheltenham “a fost un vis, dornic și ridicol”

În calitate de sportiv olimpic, terminarea în afara medaliilor din velodrom ar fi trimis-o pe Victoria Pendleton în paroxisme de disperare. Dar la numai 12 luni după ce a stat pe cal, ea a fost fericită cu plăcere după ce a confundat Batalion de naysayers pentru a termina pe locul cinci în Foxhunter Chase la Cheltenham pe Gold Cup zi. Ea a descris-o ca fiind una dintre cele mai mari realizări ale vieții ei, într-un sport pe care “se îndrăgostisea de”. “A fost un vis, a fost îndrăzneț, a fost ridicol” -de ani. – Și tu știi ce? M-am dus pe cal.Mă simt minunat. Victoria Pendleton al cincilea la Foxhunter Chase la Cheltenham Festival Citește mai mult Industria de curse a suflat, de asemenea, un imens suspin de ușurare la trecerea sigură a lui Pendleton la bordul lui Pacha Du Polder, navigând pe aceleași garduri peste care Don Cossack a avut 40 de minute mai devreme pentru a câștiga Cupa de Aur. Dacă Pendleton sau calul ei ar fi fost răniți grav, ar fi fost un final sumbru la un experiment fără precedent. Circul care înconjura sosirea ei pentru a merge pe curs, în care o grămadă de fotografi a căzut literalmente peste ei pentru a obține o șansă, a crescut sentimentul de pericol. În schimb, Pendleton sa ridicat la această ocazie și a fost rapidă să Laudă calul ei. “Un jockey mai bun și mai experimentat ar fi câștigat astăzi cursa.Daca nu ar fi avut o plimbare care sa fie atat de desteapta, acel cany si cu aceasta experienta nu m-as fi clasat pe pozitia a cincea “, a spus ea. Nu exista temeri ca exploatarile ei ar umbri evenimentul principal Confirmat.Cognoscentii naționaliști de vânătoare de vânătoare, care s-au adunat pentru evidențierea anuală a bogăției lor de tweed, au fost împărțiți pe fondul schemei, care a fost concepută și plătită de Betfair de pariuri on-line. Proprietarul cursului, Clubul Jockey și Autoritatea Britanică de Horseracing au proclamat provocarea lui Pendleton ca pe o oportunitate de a lărgi atracția sportului dincolo de cei care se vor alătura în mod normal pelerinajului la Cotswold sau vor fi difuzate la televizor. A luat-o in sportul nostru si lucrurile de care am incantat este faptul ca sa indragostit de ea “, a spus directorul executiv al BHA, Nick Rust, in sala de cantarire inainte de cursa.Cheltenham Festival 2016 – in pictures Read more

Fostul jockey John Francome a fost o voce proeminentă de prudență, de asemenea, poate vorbind pentru alții mai puțin vocal pe fondul corului de aprobare oficial pentru provocarea lui Pendleton.

Francombe a spus că pe baza plimbărilor ei anterioare ” Vreodată era ceva Ody de așteptare pentru o cădere “, atunci a fost dublul campion olimpic, care sa retras după ce a câștigat medalii de aur și argint la Londra 2012. Pendleton a fost destituit într-o cursă mai devreme la Fakenham, care a crescut temându-se de lipsa de experiență Ar fi spus. Nimeni nu știa dacă acest lucru a fost posibil, inclusiv eu, spuse un Pendleton emoționat și emoționat după aceea. “Aș fi putut cădea și mi-ai fi pus o întrebare foarte diferită.” A adus un omagiu antrenorului Paul Nicholls, care împreună cu Alan și Lawney Hill și antrenorul Yogi Breisner o pregăteau pentru Provocare de peste 12 luni. O competitor la ultimul, Pendleton a spus că se bătește pentru că nu a venit pe locul al patrulea după ce a luat biciul prins în ultimul drept.

“A spus ea, dar a cincea pe un cal care a inceput cursa cu un cote de 28-1 nu a fost o realizare mica. Nina Carberry, care a castigat cursa pe The Fringe, a declarat:” Sunt incantat ca a primit Rotund – este o realizare de necrezut.Poate ea să meargă mai departe de aici. “Eulogiile lui Pendleton pentru acest sport păreau să câștige peste mulțimea record de pe Cupa de Aur, dar mândria care a salutat întoarcerea nu era cu siguranță mai tare decât pentru alții. Recepția a fost aproape ca și când am câștigat înapoi. Nu m-am așteptat să mă bucur pe drumul din spate “, a spus Pendleton, care a primit o sumă de 200.000 de lire sterline raportată de Betfair pentru necazurile sale. Aceasta a fost destul de umilitoare și de o experiență pe care nu o voi face niciodată a uita. Ea se cladează chiar acolo, fiind în Velodromul olimpic în 2012. A fost special. Foarte special. “După o săptămână în care drama, spuma și culoarea obișnuită a lui Cheltenham în fața a mai mult de 260.649 spectatori coexistaseră cu realitatea de șapte șapte victime ale ecvideelor ​​pe curs, industria sărbătorea un final fericit.Dar câștigătorii reali au fost Betfair, care a luat termenul de publicitate nativă la un nou nivel, alegând cu înțelepciune în ciclistul tenace și complex, fostul ciclist. “La început mulți oameni au considerat că a fost doar o cascador PR Și nu a fost niciodată doar așa. Pentru noi, identificarea unei persoane ca Victoria Pendleton – cu integritatea și abilitățile ei – nu va fi niciodată o încercare “, a spus un purtător de cuvânt. A fost discuție ambițioasă după ce am intrat în Pendleton la Aintree pentru Marele Întâlnire națională în câteva săptămâni, pe care ea a cedat repede. În schimb, a spus că se va întoarce să se schimbe în noroi pe o pungă de plastic la curse punct-la-punct. Săptămâna duminică se va întoarce la Kimble, fără mulțimile, camerele și așteptările.