Verona vs Brescia 09.10.2016

Partida Verona vs Brescia va deschie etapa cu numarul 8 din Serie B, etapa ce se va desfasura integral in aceasta duminica. Daca doriti sa vedeti confruntarea Verona vs Brescia o puteti face cel putin live pe internet incepand cu ora 13:30.

Verona s-a instalat de podiumul Seriei B deocamdata pe locul secund si incearca din nou promoveze in Serie A de unde a retrogradat in sezonul precedent. Inaintea acestei partide gazdele au un numar de 7 victorii consecutive pe teren propriu indiferent de competitia de desfasurare. In partidele pe teren propriu cu adversara din aceasta partida nu a pierdut decat o singura data in ultimele 5 vizite ale acestora. Ultima data s-au intalnit in 2013 cand scorula fost 4-2 pentru ei. La ultima conferinta de presa oficialii clubului au declarat ca vor sa mentina cat mai mult seria de partide fara infrangere pe teren propriu.

Brescia este de multe sezoane in Serie B, dar in acest an anuntat printre obiective ca vor incerca sa prinda cel putin un loc in playoff-ul pentru Serie A. Fata de sezonul trecut oaspetii pare sa presteze un joc mai bun, dar poate ca este si datorita inceputului de sezon si echipa este odihnita. Oricum oaspetii au avut un final de sezon cel putin ciudat avand mai mult de 10 partide consecutive fara victorie.

Verona vs Brescia ambele marcheaza @ 1.90