Valentine Holmes și Jack Bird eliminate de rechini după altercația puburilor

Cronulla a desființat stelele NRL Jack Bird și Valentine Holmes de orice nelegiuire după ce au investigat un incident de bar în care au fost presupuse că au fost lovite de rege.

Directorul executiv al Sharks Lyall Gorman a declarat că jucătorii au fost liberi să se alinieze Duminica derby-ul NRL împotriva St George Illawarra la Shark Park, și nu ar trebui să se confrunte cu nici o sancțiune pentru incidentul de la Pavilionul Coogee din Sydney, duminică seara.NRL la Mardi Gras: un drum lung de parcurs, dar cel puțin rugby liga se încearcă | Matt Cleary Citește mai mult

Se presupune că perechea a fost implicată într-un argument încălzit cu un patron care crede că ataca verbal jucătorul din Sydney Roosters Shaun Kenny-Dowall, care se afla la cină cu cină cu familia. “Bird și Holmes au fost loviți din spate după ce au plecat să iasă din birou, iar Gorman a spus că Holmes a fost lovit la pământ în timpul jocului.” După ce a vorbit cu Poliția NSW și personalul de la fața locului, Gorman a spus că credeau că jucătorii lui au acționat corect. “Am efectuat interviuri ample cu locul de desfășurare, poliția, jucătorii înșiși și am revizuit imaginile CCTV”, a spus Gorman. “Putem spune clar că jucătorii nu au nimic de răspuns.” “De la început nu au existat acuzații împotriva jucătorilor noștri.Ei au venit sub provocări severe, nu s-au răzbunat și au fost loviți de un patron agitat care a fost înlăturat de securitate. “Se presupune că Kenny-Dowall se afla la unitate, dar nu a fost implicat în altercație, dar la văzut În spatele camerei.

Gorman a declarat că clubul nu a revizuit materialul CCTV, dar rapoartele de la poliție și locul de desfășurare au eliminat jucătorii. El a mai spus că incidentul a subliniat faptul că jucătorii NRL au fost adesea provocați sau victimele agresiunii atunci când au băut sau au socializat și l-au lăudat pe perechi pentru că nu au făcut răzbunare în timp ce le descriu ca fiind exemplificate în a-și arăta reținerea.

Rechinii cinci și opt și fostul coechipier al echipei Sydney Roosters, Kenny-Dowall, James Maloney, au declarat că jucătorii din NRL au trebuit din ce în ce mai mult să se supună hărțuirii.Cu toate acestea el a spus că nu puteți opri jucători de la ieșire și a fost de până la ei să se ocupe cu ea într-o manieră adecvată.

“Cred că nu poți schimba niciodată opinii și comentarii ale oamenilor, Să fii ciudatul șmecher oriunde te duci și trebuie să învățăm să trăim cu el “, a spus Maloney. Clubul a fost informat doar despre incident când a fost contactat de presă luni după-amiază. Gorman a spus in timp ce Holmes si Bird au actionat in consecinta ei au fost rostite de catre club pentru ca nu i-au atras atentia mai intai. NRL a declarat ca asteapta raportul clubului in aceasta privinta.