Valencia vs Celta Vigo 20.03.2016

Primera Division ne aduce in prim plan inca un deul interesant cum este Valencia vs Celta Vigo. Este interesant deoarece se intalnesc o echipa ce a jucat mediocru tot sezonul si o echipa  ce a fost o luptatoare din tot timpul. Valencia vs Celta Vigo va fi o partida ce ar putea pune capat carierei antrenorului echipei gazda, daca nu obtine un rezultat pozitiv.

Valencia a jucat sub asteptari in acest sezon si deja fanii sunt destul de iritati de acest lucru. Multi dintre ei nu se asteptau ca favoritii lor sa fie invinsi in etapa precedenta de ultima clasata, care datorita victoriei a intrat din nou in cartile pentru evitarea retrogradarii. Fanii Valenciei, inca mai spera sa-si vada favoritii la finalul sezonului pe un loc de cupe europene. In plus ei vor ca Valencia sa faca un prim pas in partida din acest final de saptamana.

Celta Vigo este pe picor mare in acest sezon, aflandu-se pe locual 7 in Primera Division cu un total de 45 de puncte si cu sanse mari de a ramane cel putin pe acest ultim loc ce duce in cupele europene din sezonul 2016-2017. Chiar daca nu a mai invins la Valencia din 2002, cu un rezultat de egalitate ar fi multumiti pentru ca prima echipa care le ameninta pozita din clasament este la 8 puncte distanta inaintea partidei Valencia vs Celta Vigo si are 5 partide consecutive fara victorie.

Valencia vs Celta Vigo 1 @ 2.25