Valencia vs Barakaldo 16.12.2015

Valencia vs Barakaldo este ultima partida din aceasta seara a Cupei Spaniei. Valencia vs Barakaldo este partida care va decide echipa ce va avansa in faza optimilor de finala. Partida din aceasta seara pleaca de la scorul de 3-1 in favoarea Valenciei. Sansele unei surprize sunt destul de mici, dar trebuiesc luate in calcul.

Garry Neville pare hotarat sa castige  primul sau meci acasa, in calitate de antrenor al Valenciei , respectiv intalnirea de pe Mestalla cu cei de la Barakaldo.

Echipa sa a pierdut cu 2-0 in fata celor de la Lyon, inainte de a reusi  sa smulga un egal de 1-1 in meciul de duminica din La Liga cu cei de la Eibar.

Barakaldo este pentru ei o echipa dintr-o clasa inferioara.Valencia i-a invins cu 3-1 in meciul din primul tur, jucat in deplasare si este ca si calificata; cand/daca Valencia va inscribe primul gol cei de la Barakaldo vor ramane definitiv fara motivatie. Valencia nu va are nici un fel de problama si este foarte posibil sa inregistreze o victorie rasunatoare, care le va creste si mai mult increderea. Ma astept ca Neville sa joace dur, poate chiar sa ii introduca de la inceput in prima linie pe Paco Alcacer si Alvaro Negredo, in incercarea de a-I propulsa in cursa golgheterilor.

Consider ca Valencia va castiga acest meci, la diferenta mai mare de un gol.

Valencia vs Barakaldo Valencia (-1 AH) @ 2.00