Unibet mobil bónusz

Új-Zéland hihetetlen győzelmet aratott Pakisztán felett Hamiltonban, kilenc gyalogot vitt a mérkőzés utolsó szekciójában egy 138-szoros győzelemre és 2-0 győzelemre a sorozatban. A turistákat 369-re állították, hogy megnyerjék az utolsó Unibet napot, és csak egy wicketet vesztettek el az első két ülésen. A 158-1-es teától azonban az utolsó kilenc wicketüket elvesztették 72-es futamra, hogy lezuhanjanak egy gyalázatos vereségre. Ali Martin Bővebben

Neil Wagner hét golyót vett át az utolsó három bajnokságra, hogy kilépjen a kilencvenes időkből, hogy megmentse.A győzelem 1985-től Új-Zéland első sorozatát győzte Pakisztán felett, és a Teszt rangsorban 6-ra emelkedett, míg Pakisztán a másodikról a negyedikre csökkent.

Pakisztán, kezdve az egyik futással a fórumon, nem elveszít egy boszorkányt a reggeli ülésen, de ebéd után úgy tűnt, hogy Unibet mobil bónusz elkezdenek lángolni. Az Azhar Ali második kanyarodása azonban csak 58% -ot tudott elérni a csonkjaira. Véget ért a Pakisztán második leghosszabb nyitóállványa, amely 360 labdát tartott.

A Babar Azam második pincéje (16) a tea szünet után sokkal ugyanaz volt, egy belső széle a lejtős tuskóra.Sami Aslam harmadszor esett vissza, 91-re, amikor Tim Southee-ból csapott egyet Kane Williamson-ba, hogy kilenc Unibet rövid legyen, mint egy leányszáz.

Sarfraz Ahmed (19) Colin de Grandhomme karján a második forduló a mély hátrafelé és a Seddon Park pálya, amely két napig jól játszott, hirtelen bányamezővé vált, amikor a második új labdát vették, és elkezdett varrni és elindítani.

Matt Henry megkapta az első wicketjét, amikor Asad Shafiq (0) vezető élén Henry Nicholls repült. Younis Khan, a 39. születésnapján, aztán megmagyarázhatatlanul elhagyta a labdát a Southee-tól, amely az előlapon húzódott.Umpire Sundaram Ravi eredetileg nem adta ki, de egy DRS-áttekintés megmutatta, hogy megüt a tuskók, és Younis kilépett a 11. pontra. Amir csak két Unibet golyót tartott, mielőtt a Wagner mögött fogott volna, és Wahab Riaz ugyanolyan sorsban szenvedett.

Imran Khan volt az utolsó ember, aki Tom Latham búvárfogásába esett rövid lábon. Mohammad Rizwan, aki az első bajnokságon debütált arany kacsa, nem volt 13, míg Wagner 3-57, Southee 2-60, Santner 2-49, 1-38 és Henry 1-17.

read more: hu-bonusz.com/betclic