Unibet arra készül, hogy bebizonyítsa, hogy a boxgyőztes végső harci bajnoka

Stevens tervezte, hogy eltemesse a Golovkint, de öt perc és 30 másodperc a küzdelemben az amerikai volt, aki lefeküdt, miután a bal oldalán egy halálos horog kapta a fejét. A következő pillantás mindent elmondott: a vászonról részben felemelkedett, Stevens megdöbbenve a középső távolságot, a szemét és a száját szélesen megdöbbentette. Nem tudja elhinni, mi történt vele. Stevens harcolt, de soha nem nyerte vissza a csapást, és a nyolcadik fordulóban a játékvezető intett. A legtöbb megfigyelő arra számít Kell Brook-nek, hogy hasonló élményben legyen, amikor Unibet szombat este a 02-es arénába néz Golovkinnal; a küzdelem mélyen megy, és Brook biztosan bátor, de végül is ő lesz a bizalma és a fecsegés kiütötte róla.

Ez az, amit Golovkin ellenfelei ellenére tesznek.A 2006-os forduló óta 35 játékos jött és 35-et legyőzött, 32-et pedig kiesett, 91,4% -os kiüresedési arányt adtak neki, ami a legmagasabb a középsúlyos történelemben. A kazah korábbi 16 világbajnoki mérkőzései közül egyik sem tartotta a távolságot, mivel csak egy harcos vett részt 10 fordulóban. Brook biztatónak tartja azt a tényt, hogy Martin Murray, egy brit fickó volt, de még háromszor is padlódott, Unibet mielőtt tavaly februárban végül elveszítette volna a Golovkit-t a Monte Carlo-ban. És Murray egy teljes értékű középsúly volt, ellentétben a Brook-el, aki két súlyt és egy nagy bajba kerül.

Nagyon egyszerűen Golovkinnek nincsenek gyengeségei. Lábbeli gyors és kiegyensúlyozott, míg védelme határozott, a borotvaéles reflexek és az álla, amely úgy tűnik, hogy gránitból készült.Aztán ott van a fenomenális állóképesség és egy boxos agy, amely képes megítélni a távolságot és a hatótávolságot. Facebook Twitter Pinterest Gennady Golovkin, balra, kacsa Abel Sanchez edzőjével a Covent Garden kedden tartott nyilvános edzés során.A legfontosabb ok, amiért a Golovkin négy középsúlyú övvel rendelkezik, és a világ legjobb pound-for-pound harcosának ismerik fel . “Nagyon sok ereje van”, mondta Stevens, miután három évvel ezelõtt a Golovkinnel Unibet szembesült, míg Carl Froch nyugdíjas szuperközépsõ világbajnoka, aki soha nem osztotta meg a gyûrût a 34 évesekkel, de többször is figyelte, jön egy ítélet, amely részben magyarázza, miért Brook 5-1 ellen a legtöbb könyvesboltok, hogy győzedelmeskedjen szombaton: “Kerülje őt, mint egy pestis, úgy üt, mint egy öszvér” Golovkin Karaganda született, egy korábbi 1982 szeptembere óta Kazahsztán északkeleti részén található szovjet szénbányász-telep.Már fiatal korában tragédiát szenvedett, miután két idősebb testvére, Sergey és Vadim négy év múlva katonai harcban halt meg. Ők voltak azok, akik arra bátorították Golovkint, hogy a bokszokra összpontosítson, mikor korán felismerte a potenciálját, és inspirálta, hogy megfigyelte Mike Tyson és Oscar De La Hoya szerelmeseit a Max testvérével együtt. Gennady Unibet Magyar pontosan ezt tette.Gennady Golovkin egy igazi küzdelemre Kell Brook ellen Eddie Hearn mondja tovább

“350 harcot töltöttem amatőrként, talán többet” – emlékszik vissza Golovkin. “Minden hónapban versenyre, három vagy négy harcra indulok minden alkalommal. Olyan volt, mint egy kutya, de mindenkit legyőzni. “Ezek a tehetségek arra késztették Golovkit, hogy képviselje Kazahsztánt a 2004-es olimpián, ahol ezüstérmet nyert, amit úgy érzi, aranyat kellett volna.A héten szólva a harcos azt állította, hogy az elődöntő győzelme után elmondták, hogy nem áll módjában az orosz Gaydarbek Gaydarbekov legyőzését a középsúlyos döntőben. “Nyert, az Unibet orosz. Nem igazán nyer, de megnyerte “- mondta Golovkin. “Rendben van, ez része az életemnek. Megértem, hogyan működik. ”

Ez a mérsékelt hozzáállás Golovkint jól szolgálta szakmai karrierje során, oly módon, hogy következetesen vonzza a tiszteletet azoktól, akikkel szembesül, valamint alázatossággal, egyenlő elkötelezettséggel és Abel Sanchez óvakodásával, a tiszteletteljes trénerrel, aki 2010-ben kezdett dolgozni a Golovkin-rel. Facebook Twitter Pinterest Gennady Golovkin a kanadai David Lemieux-ot a tavalyi nyolcadik forduló során megrohamozza.Golovkin későbbi győzelme az IBF középsúlyú bajnoka lett. Fotó: Rich Schultz / AP

Sanchez feladata az volt, hogy feleségül vegye Golovkin legfelsőbb képességeit olyan stílusban, amely vonzóvá teheti egy szélesebb, fizetős közönséget. A korai időkben a középsúlyos ember volt, aki kemény és gazdaságos volt a lyukakkal, mindig egy ütés mögött harcolt. “A legjobban leírni – mondta Sanchez -, hogy ő jött [nekem], mint egy Klitschko.”

A Kaliforniai Big Bear-i Summit tornaterem, amelyet Sanchez épített 2000-ben, és továbbra is működik, Golovkin tanították a mexikói nyomásgyakorlatok Unibet vonásait, és gondosan bevezették őket.A későbbi eredmények félelmetes hatásúak, és azok számára, akiknek a gyűrűje Golovkinnel szétszórtan fájdalmas.

Csak kérdezd meg Matthew Macklin-et, aki egy halomba gyűrött, miután balra lépett a vesére 2013 júniusában Golovkinnak nézett ki, vagy Daniel Geale, aki soha nem látta a vad büntetést, ami 13 hónap múlva a bajnoknál vett részt, vagy Marco Antonio Rubio, akit az októberi 2014, amely olyan meredek szögből jött, hogy a mexikói számára úgy érezték, mintha egy égboltra eső rönköt érzett volna. Tyson Fury újrateremtése Wladimir Klitscholla, október 29-én. Olvasson tovább!

Mint Sanchez azt mondja: “Amikor Golovkin először érinti az ellenfeleit, akkor az arcán mutatkozik meg a kifejezés”.Stevens biztosan tanúskodik arról, és mindenki számára, hogy nagyobb súlyt érzett kényelmesebb érzéssel, és hogy a saját vereséges rekordja mögött egy szülőváros gyűrűje lesz, úgy érzi, valószínű, a Golovkin úton, amely a középosztály egységesített bajnoka lett. Ő a WBC, a WBA, az IBF és az IBO címeket viseli, csak a WBO koronát nem birtokolja.Ez egy másik brithez tartozik, Billy Joe Saunders, aki a várakozásnak megfelelően a Brookovkinek lehet a sorban.

És ez nem csak a legtöbb megfigyelő és bukméker, akik hiszik, hogy ez lesz az eredmény az O2 Arénában szombaton – a WBA nem hajlandó szankcionálni a harcot, hiszen ez aggodalmát fejezi ki a Brook egészségéért. Golovkin saját egészsége vita tárgyát képezte, miután rövid idő alatt csütörtökön sajtótájékoztatót tartottak, és pénteki mérlegeléskor alábbhagytak.A táborban aggodalomra ad okot azzal, hogy a harcos egyszerűen szenvedett a jet-lag és egy kis fáradtság miatt, és jó lesz az éjszaka, Golovkin maga is bullish hangulatban, mondván korábban a harci héten: “Úgy érzem magam, úgy érzem, ez az én időm. ”

Ezután hozzátette ezt a rémisztő és tantaláló ítéletet:” Elértem a csúcsomat? Egyáltalán nem. Azt hiszem, jobban tudok. “