Tottenham vs Anderlecht 05.11.2015

Tottenham vs Anderlecht este partida de maxim interes a grupei J din Europa League. Oricare dintre cele doua echipe va obtine un rezultat pozitiv din disputa Tottenham vs Anderlecht, va lua o optiune serioasa in privinta calificarii dintr-o grupa echilibrata unde toate echipele pastreaza sanse reale de calificare.

Tottenham arata un fotbal demn de participarea in Europa League. In przent ei imaprt cu Anderlecht pozitia secunda in grupa J fiind departajate doar de golaveraj. Tottenham a pierdut in Belgia si oarecum au datoria de a se revansa in aceasta partida. Tottenham si-a imbunatatit performanta recenta si in Premier League obtinand doua victorii consecutive. In aceste doua partide Spurs au marcat 8 goluri. Se pare ca echipa joaca bine cand este sub presiune, asa cum delcara si antrenorul acestora, Mauricio Pochettino. Totusi pentru partida Tottenham vs Anderlecht, antrenorul gazdelor este dispus sa faca cateva modificari in 11 de baza deoarece la finalul acestei saptamani va urma marele derby cu Arsenal.

Anderlecht are avantajul meciului tur in partidele directe cu Tottenham in aceasta stagiunem, dar si la general belgienii nu au fost invinsi de echipa din Londra. Anderlecht vine dupa 6 partide fara infrangere, dar in deplasare evolutia este totusi modesta insa au marcat de fiecare data. La fel ca si adversarii lor din aceasta partida Anderlecht are derby la acest final de saptamana cu Standard Liege.

Lista accidentatilor pentru partida Tottenham vs Anderlecht:

Tottenham: Bentaleb, Chadli, Pritchard si Carroll (accidentati), N’Jie, Townsend si Rose (incerti)

Anderlecht: De Medina, Trézéguet, Praet, Álvarez si Leya (accidentati), Obradović (incert)

Echipe probabile pentru partida Tottenham vs Anderlecht:

Tottenham: Lloris; Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Davies; Dier, Dembele; Lamela, Eriksen, Townsend(?); Kane.

Anderlecht: Proto; Gillet, Mbodji, Deschacht, Obradovic (?); Dendoncker, Defour, Praet; Tielemans; Okaka, Ezekiel.

Tottenham vs Anderlecht ambele marcheaza ( @ 1.83 – Bet365 )