Tenisul cere probleme dacă vă permiteți să pariați pe meciurile Futures

Nu-mi pot aminti nici un fel de securitate pentru a împiedica oamenii să se apropie de jucători. Deși am fost la unul sau două turnee când a fost cineva care ședea la pariuri și un supervizor ia cerut să plece. Acum câțiva ani, mi-am pierdut jocul în dublu eveniment Wimbledon cu unul Loc în clasament. Nu am multe regrete, dar uneori mă întreb dacă băieții din jurul meu au câteva puncte suplimentare, deoarece erau implicați în lucruri pe care nu ar fi trebuit să le facă. Pur și simplu nu știți. Viața pe tururi este la fel de îndepărtată de grand slams, așa cum vă puteți imagina. Majoritatea turneelor ​​nu au băieți cu mingi. De obicei, nu există judecători de linie – cel mai mult veți obține este cineva de pe linia de serviciu. De multe ori rămâneți în cazare de bază.Și, jucând dubluri așa cum am făcut eu, nu a fost niciodată un premiu dacă ați fost bătut în prima rundă a unui eveniment. Pentru a fi sincer, obiectivul principal al jucătorilor la nivelurile Futures este de a obține De acolo, cât mai repede posibil, câștigând suficiente puncte de clasament ATP pentru a trece la următoarea etapă a turneului de tenis – Challengers. Odată ce vă aflați la nivelul Challenger, sunteți disperați să ajungeți la evenimentele principale ale turneului și la concubinele mari. Atât de puțini fac totuși. Facebook Twitter Pinterest James Cluskey, imaginat în acțiune la ATP Challenger Tennis Challenge Guimaraes în 2013, spune că premiul la nivel de Futures este “foarte slab”. Fotografia: Pedro Benavente / Demotix / Corbis Ceva Greg Rusedski a declarat acum câțiva ani că a lovit acasă: cu cât mai rămâneți în turneul Futures, cu atât mai puțin probabil că o veți face ca un profesionist.Este adevărat. Dragostea ta de tenis va scădea, de asemenea, deoarece este dificil de făcut. Premiul este o problemă mare, evident. E foarte slab. În multe moduri, tu aproape că ai stăpânit sportul, ești profesionist și ai un anumit rang. Sunteți practic un jucător golfer, dacă doriți să puneți așa ceva, totuși nu faceți nimic deloc. Scandal de pariuri la tenis: cum o cultură a secretului ajută la corupție | Owen Gibson Citește mai mult

Într-un eveniment de $ 10,000 Futures, de exemplu, s-ar putea să vedeți 2.200 de dolari din premiul pus pe dublu. Prin urmare, câștigarea turneului vă va lăsa cu 630 de dolari pentru a vă împărți între partener. Câștigarea unui eveniment de $ 15,000 ar aduce până la 945 de dolari. Numai atunci când ajungi la nivelul Challengers există bani rezonabili de făcut.

Mi-aș păstra costurile cât de mult am putut.Și m-aș întoarce acasă și antrenor și voi încerca să strâng bani. Dar a fost greu. M-am retras în noiembrie și cu siguranță nu trăiesc într-un conac. Acestea fiind spuse, veți învăța multe de la călătorie, în competiție și le-ați slogging. Și deschide câteva uși. Am fost la Insula Necker în decembrie pentru a juca în pro-am-ul lui Richard Branson. Se joacă în locuri îndepărtate precum Uzbekistanul.