Sukob Bluebloods: Iowa braces za high-profile subota doubleheader

Tražite broj. Subota. Skala od 1 do 10 godina. Odvijte.

Jason Cass se zaustavlja na tragovima i razmišlja na trenutak. Kentucky v Indiana? Kao podrazred?

“Pa, to je ‘9’ ili ’10”, “Wildcatsov fan iz Centralia, Illinois kaže slegnuvši ramenima. “To je barem ‘8’ ili ‘9’ jer ’10’ je uvijek Louisville. Znaš što mislim? S Rick Pitinom je trener (Cardinals) i sve to. “” Mislim da je Crean dobar trener “, odgovara Cass. “Ali mislim da je puk, samo Bet365 osobno. Mislim da je dobar trener, ali od ljudi (koji) znaju, (kažu), on je prilično pijan. ”

Da.U stvari, subotnja karta NCAA Tournament plesne karte u Des Moinesu više se čita kao dvostruki konačni rezultat od drugog kruga dvobojnika: Wildcats v Hoosiers u popodnevnim satima, nakon čega slijedi Kansas- Connecticut noćna kapica. Najslađi plavi obožavatelji, najstariji od starog novca, podskup od četiri muške košarkaške programe koji su Bet365 online klađenje uživo osvojili ukupno 20 nacionalnih prvenstvima i nagomilale 44 finalna četvorka.Elton John je igrao Wells Fargo Arena u 2010; U smislu vrijednosti robne marke, subota je kolekcija koledža u obliku karte za ulov Sir Eltona, Billya Joela, Brucea Springsteena i U2 na jednom slavnom računu. “Iz moje perspektive, kao netko tko malo zna Košarka, vidite imena – vidite Kentucky, vidite UConn, vidite Kansas, vidite Indiana, a vi znate da su to tematske programe “, kaže Justin Berkley, generalni direktor tvrtke Court Avenue Brewing Company, jedan od nekoliko tuceta barova i Restorani koji se Bet365 usidrjuju u četvrti Avenue Court Avenue, užurbano područje pola kilometra južno od arene. Bez obzira koliko znate o sportu, ti timovi donose razinu (prepoznavanje imena) i putovanja Dobro…cijeli grad je amped.Navikli smo na vrijeme, ali svi su stvarno bacali svoje kugle na pod da bi se pripremili za ovaj (vikend). “Nekoliko drugih objekata može završiti dobivanje bačenih, kao i odrasla osoba Napitci počinju teći. Svi subotnji preživjeli donosili su ozbiljnu uličnu vjerodostojnost na stol, nakon što su u posljednjih 30 godina imali nacionalnu titulu, a tri su smanjile mreže u posljednjem desetljeću (UConn 2011. i 2014., Kentucky 2012., Kansas 2008.) , Trener Jayhawksa, Bill Self, nije ga napravio u Bet365 prvom divnom vikendu turneje u dvije godine i nedvojbeno je najdublji, najopasniji ulog još uvijek na terenu.Trener Huskiesa, Kevin Ollie, još se mora okusiti porazom u sedam Bracketville natjecanja. Ali zvijezda atrakcija izvan Lawrencea, Kansasa i Storrsa, Connecticut, još uvijek je otvarač, Crimson vs. Blue, Hoosiers i Wildcats, Uglavnom zato što više više ne vide mnogo drugih. Subota će biti prvi susret između dva ikona programa od ožujka 2012. u Atlanti u NCAA South Regional semifinalu (Kentucky je osvojio, 102-90, na putu do nacionalnog naslova).Posljednji redoviti sezonski sastanak, prosinac 2011. godine, u Skupštini dvorane UN-a u Bloomingtonu, završio je na trećem pokazniku Bet365 zvučnog signala Hoosiersovog kršćanskog Watforda, predavši domaćine pobjedu 73-72 i predajući Big Blue Nationu jedinu regularnu sezonu Poraz.

Od tada, desetljećima, granični ponižajni meč – suparnici su se 55 puta udaljavali od 1924. do 2011. godine, a ‘Mačevi koji su pobijedili 31 od njih – ležali su bez uspjeha, Oružja ili pomaknuti po uvjetima. Trener Cal ne želi igrati u Bloomingtonu. Crean ne želi odustati od Bet365 kuće. Okrugli i okrugli, teorije zavjere ispaljene naprijed i natrag kao i mnoge snowballs. “Znate, nemam pojma čija je krivica”, rekao je Cass. “Znam da postoji mnogo Indiana fanova i Kentucky navijača koji ga mrze. Ozbiljno. Radimo.Jer to je nešto što smo se rado gledali prema naprijed. ”

” Pretpostavljam kada ste stigli do No1 i pobijedili ste “, brojio je Greg Keeton, navijač Hoosiersa iz Marion, Indiana,” ne želite Da se vrati tamo i to opet. ”

Naprijed i natrag. Naprijed-natrag.

“Znaš, to je definitivno zabavnije za Bet365 obožavatelje”, rekla je Indiana Max Bielfeldt napomenuvši da je bio u svojim cipelama, nakon što je pohađao Final Four u 2005 St. Louisu Njegov omiljeni tim za djetinjstvo, Sveučilište Illinois.

“To je kao i sve – to je više poslovno putovanje (za nas) kada dođete ovdje.Proučavamo film igara, puno više Xs i Os i, “Kako ćete ih pobijediti i što ćete učiniti ovdje?” Dok fan, vidite imena, svjetla i dobivate ulaznice A ti si tako sretan da možeš pipati svoje hlače. ”

Za zapis, Berkley se ne prelijeva s užitkom. Ali on je čekao. Prokletstvo. Kad je roditelj Des Moines pomagao u vožnji obližnjeg restorana Buzzard Billy – sada se Bet365 preselio iz avenije Courta na nekoliko blokova od arene – prije više od desetljeća, bilo je samo nekoliko špiljskih rupa unutar pješačke udaljenosti. Danas broji više od dvadeset.Wells Fargo Arena je bio rep koji je pakao, a obrnuto: mjesto održavanja od 16.896 sjedala otvorilo se 2005. godine, budući da su gradski planeri pokušavali pomoći centru za korak s novim stadionima u većim, pokretljivim regionalnim čvorištima kao što su Omaha, Kansas City i St Paul. Veliki koncerti su Bet365 došli brzo. Eventualno su se pojavili veliki događaji iz NCAA.

“Primijetit ćete sve dizalice u zraku?” Upita Berkley. “Samo se pokušavamo uvjeriti da imamo pogodnosti koje bi T Boone Pickenses svijeta trebao ići” Da, to je dobro mjesto za domaćin događaja “.

Posao za, prije A poslije igara u četvrtak na Court aveniji Brewing bio je brz, iako je Berkley zabilježio da je to bio malo – ahem – livelier u ovo doba prije tri godine, Bet365 kada je grad bio domaćin NCAA nacionalnih hrvanje prvenstva.Iowa voli amaterski hrvanje na putu u kojem Wales voli svoj ragbi “, a obožavatelji hrvanja,” on je pukotina “, su drugačiji pasmina.” Osim što piju puno piva, Court Avenue je pripremljen za zabavu , Ali, jesu li spremni za Big Blue invaziju?

Cass ponovno razmišlja.

“Mislim da ne mogu”, kaže on s lošim osmijehom. “Onda opet nitko ne može. Čak ni Kentucky ne može podnijeti Kentucky. “