Stjarnan vs Celtic 22.07.2015

Stjarnan vs Celtic este ultima partida din aceasta seara ce se va desfasura in cadrul turului 2 al calificarilor Champions League pentru faza grupelor. Ne-am fi asteptat ca scorul din  partida tur sa fie mult mai mare, dar scorul de 2-0 le da inca sperante la a pune probleme scotienilor, evident daca deschid scorul in primele minute ale partidei. Inclusiv anternorul Sigmundsson a spus ca daca vor reusii in debutul partidei Stjarnan vs Celtic sa blocam atacurile agresive ale scotienilor, poate-poate ni se va ivii o sansa sa reintram in cartile calificarii in turul 3 preliminar pentru faza grupelor. Sigmundsson a mai spus ca va juca si pe cartea contra-atacului daca se vor creea sanse pentru asemena tip de atac. Datorita climei din Islanda, gazdele pot beneficia si de avatajul terenului care va fi din iarba artificiala. Nu de multe ori s-a intamplat ca echipe mari sa aiba probleme cu acomodarea pe un asemenea gazon. Pentru partida Stjarnan vs Celtic, echipa gazda nu are probleme cu accidentarile.

Celtic este inca in presezon, iar antrenorul acestora s-a declarat multumit de rezultatul din partida tur. Pentru parida retur, Celtic vin cu un moral ridicat, in special dupa victoria cu 4-1 din amicalul cu Eibar, unde si-au demonstrat forta ofensiva. Atacantul Griffiths a marcat un hattrick in partida amicala si se pare ca este de departe cel mai valoros jucator al echipei Celtic. In partida Stjarnan vs Celtic este posibil sa-l vedem introdus si pe noul atacant Nadir Ciftci, care a fost transferat in aceasta vara de la Dundee United.

Chiar daca Stjarnan are avantajul terenului propriu, Celtic ramane echipa favorita la victoria din aceasta partida. Pana la acomodarea cu terenul sitetic, cel mai probabil Celtic va juca mai slab decat de obicei, dar nu credem ca partida nu va fi spectaculoasa. Pentu a evita riscul parierii pe o victorie care s-ar putea sa nu se contureze, vom plasa un pariu pe numar goluri.

Stjarnan vs Celtic peste 2.5 goluri @ 2.00 ( Bet365