Stepanek, Rosol și Strycova în avans! Nadal și Venus ars

Australian Open, Runda 1 | jucător de tenis Karolína Plíšková, Barbora Strýcová Denisa Allertova și avansat la a doua rundă Australian Open. Ei au reușit și Radek Štěpánek, care este competiția principală a venit de calificare, și Lukáš Rosol. Pe de altă parte Kateřina Siniaková și Petra Cetkovská în Melbourne, sa încheiat în prima rundă. Pentru început, întrerupt în mod neașteptat al cincilea semanate spaniolul Rafael Nadal și turneul numărul doi Simona Halep a România

Foști clasament primul jucător mondial Nadal a pierdut la compatriotul Fernando Verdasco 6:. 7, 6: 4, 6 : 3, 6: 2 7: 6- Câștigătorul de 14 de Grand Slam este doar a doua oară în cariera sa a fost că turneul „Big Four“ nu a castigat un singur meci.Verdasco a jucat 90 de bile câștigătoare, inclusiv 20 de ași, nu-l opresc, fie 91 neforțate erori. În al treilea set castigat de 0:. 2 următoarele șase jocuri

„Am brusc a început să lovească mingea câștigătoare, eu nu știu cum.Am închis ochii și tot ce am acolo a căzut „a spus el după meci fericit Verdasco, care a reușit represalii pentru mai mult de cinci ore în semifinale în 2009, când Nadal a marcat singurul triumful din Australia.

“ În setul decisiv a jucat superb, în ​​timp ce-mi pe tot parcursul meciului nu a putut juca destul de agresiv de forehand, „nu a ascuns dezamăgirea lui Nadal.“ este greu pentru că în acest an am simțit o mare și am fost destul de bine destul de antrenat „, a spus el.

Halepová suficient pentru o femeie din China

Halepová că pentru dureri de tendon restaurat începutul sezonului de la Melbourne amânată, în mod surprinzător a cedat chinez Cresteds Zhang Shuai 4: 6, 3: al șaselea câștigător printre clasamentul mondial la 133RD și Grand Slam a marcat prima victorie după 14 infrangeri la rand.La conferința de presă de după meci, Zhang Shuai plâns de fericire.

Stepanek în patru seturi pentru a conferi cu calificativ japonez Tacuma Postul. Treizeci și șapte de veteran ceh poticnit doar în al treilea set, pe care a pierdut într-un tie-break.

El a devenit cel mai vechi câștigător al meciului din Melbourne, din 1978. În runda următoare, Stepanek se va confrunta cu al patrulea însămânțat Stan Wawrinka din Elveția, care la 0: 2 în seturi predat în rusă Dmitrij Tursunov

Rosol luptat cu Daniel

Rosol într-un duel cu japonez Tarem Daniel dominat de deschidere două seturi, dar jucătorul clasament al 99-lea a reușit să compare. . În setul decisiv Rosol a pierdut un singur joc, în al doilea tur il asteapta 25. Cap de serie american Jack Sock

Prevăzut nouă Karolína Plíšková învins acasă de două ori Kimberly Birrellovou 6: 4 și a reușit să acasă ca o zi înainte de sora ei Christine. În a doua rundă așteaptă ei Julia Görgesová germană cu care Pliskova împreună a jucat mai multe turnee la dublu.

„Este o împlinire a obligației, dar prima rundă este pentru toți jucătorii este întotdeauna dificil. Și chiar mai greu sunt dislocate, care sunt mereu prieteni și rivali împotriva lor nu au nimic de pierdut. Deci, mă bucur că am făcut, și mai ales doar două seturi „, a declarat Pliskova, maximul australian este al treilea pe tot parcursul anului trecut, iDnes de server și Radiozurnal.

Allertova pentru a cincea de Grand Slam menține rata de succes sută la sută în primulroți duble partener Lucie Šafářové un american Mattek-Sands Bethanie bate 6: 4, 6: 7 și 6: 3- În a doua rundă a lovit a treizecea neamtoaica semanate Sabine Lisicki, care a învins de două ori pe Cetkovska 6: 4-a . Cetkovska și cu experiență de întoarcere nereușită la Australian Open după patru ani

Strycova învins Gariaovou, Venus se termină

Strycova a învins treizeci de secunde însămânțată Caroline Garcia din Franța 6: 2, 6: 4 și așteaptă pentru ea american Vania Kingová. In schimb Siniaková suficient pentru turneul favorizata unsprezece Timea Bacsinszky și este un elvețian pierdut în două seturi 3: 6, 5: 7.

Neasteptat rapid Melbourne terminat al optulea însămânțată Venus Williamsová.


puterea americană după eroarea completă a sucombat crisply Johanna Konta 4: 6 și 2: 6-Este perfect contrar al doilea tur de calificare Muguruza Garbine spaniolul. Turneul de trei estonă Anett Kontaveit permis doar patru jocuri și a câștigat 6: 0, 6: 4.

Adio pentru a întârzia fosta prima carieră mondial australian Lleyton Hewitt player-ul. Câștigătorul de anul vechi a două înregistrări de Grand Slam în lucrarea sa douăzecea și ultima pornire în turneul de la Melbourne a învins pe compatriotul 11 ​​ani mai tânăr James Duckworth în trei seturi.

Arată informații despre pariuri sportive: Pariurile Live