Start vs Stabaek 29.05.2016

Ziua de duminica ne ofera inca un duel interesant in Norvegia prin duelul Start vs Stabaek. Aceasta partida poate fi considerata un derby al suferintei la ora actuala fiind disputat intre Start vs Stabaek, echipele clasate pe ultimele doua pozitii din clasamentul Tippenligaen.

Starta luat un start dezstruos in acest sezon si dupa prima treime desfasurata se afla pe o dezolnata pozitie 15 cu doar 7 puncte insa cu sanse de a se salva din acea zona fiind la doar 4 puncte de primul loc ce se salveaza de la retrogradare. Start este fara victorie de 7 etape si este cu siguranta in cautarea uneia. Sansele de reusita sunt destul de mari avand in vedere ca intalnesc o echipa mai slaba decat ei si o echipa pe care in ultimele 5 confruntari directe indiferent de competitie i-au invins de 4 ori.

Stabaek este de nerecunoscut in acest sezon, dat fiind faptul ca sezonul trecut a terminat pe locul 3 si a participat si in calificarile Europa League. Este foarte interesant de urmarit daca va reusii sa revina pana la finalul acestui sezon si sa se claseze onorabil, daca nu pe un loc fruntas. Chiar daca in ultimele 4 din 5 deplasari la Start a fost invinsa, Stabaek va merge cu gandul la o prima victorie in acest sezon de Tippenligaen.

Start vs Stabaek 2 DNB @ 2.05