St Etienne vs Monaco 29.10.2016

Ramanem la partidele din Franta in aceasta saptamana pentru a va spune cateva impresii despre partida St Etienne vs Monaco. Aceasta este considerara de catre specialistii in analiza sportiva ca fiind derby-ul de rezonanta al etapei cu numarul 11 din Ligue 1. Ora 21:00 este punctul de inceput al meciuluil St Etienne vs Monaco, care fie in vedeti televizat sau pe un live stram disponibil pe internet.

St Etienne primeste pe teren propriu vizita unei echipe ce in acest sezon are printre obiective castigarea titlului in Franta si la cum se prezinta situatia in prezent pare sa aiba sanse mai mari decat sezonul precedent. Gazdele au o forma buna aspect ce se vede si-n evolutiile din deplasare. O mica hiba au totusi gazdele, nu prea se descurca in fata echipelor mari, ne stiind sa gestioneze corespunzator un avantaj creat prea devreme in timpul partidei. Cu Monaco, totusi, acestia nu au mai pierdut pe teren propriu de foarte multa vreme, mai exact din anul 2007, cand monegascii i-au invins la limita cu scorul de 1-0. St Etienne are 3 accidentati ianintea acestei partide, chair 3 jucatori cheie am putea spune, si este posibil sa atarne la rezultatul final.

Monaco joaca haotic in acest moment datorita prezentei si-n grupele Champions League unde nivelul de joc este ceva mai solicitant decat in campionat. Chair si asa momegascii trebuie sa tina pasul in ambele competitii cu rezultate notabile pentru a-si indeplinii obiectivele, inclusiv cele financiare. In campionat are partida grea la St Etienne, insa un rezultat modest le-ar ameninta candidatura la titlul de campioana a Frantei, lupta fiind puternica in acest sezon. Lista de accidentari contine 2 jucatori, dintre care unul are sanse sa joace in aceasta partida.

St Etienne vs Monaco 2 DNB @ 1.95