Sportingbet

Bookmaker Sportingbet este o societate pe acțiuni, ale cărei acțiuni sunt tranzacționate la Bursa din Viena. Este considerată cea mai faimoasă firmă implicată în jocurile de noroc online. Informații despre activitățile economice ale companiei sunt disponibile la Sportingbet.com. Societatea are o bază de joc de 20 de milioane de participanți din întreaga lume care se bucură de portofoliul de produse de jocuri, inclusiv cazinouri online, jocuri de noroc sau pariuri sportive.

Sportingbet BONUS 100% PENTRU NOI JUCĂTORI “

Grupul Sportingbet em comparaçao com outras casas de apostas are 1400 de angajați, dintre care 800 sunt direct la Viena. Cifra de afaceri a companiei în ultimul an a ajuns la un incredibil 800 de milioane de euro, din care 200 de milioane au căzut pe pariurile sportive. Grupul a fost mult timp sponsor al unor cluburi celebre, de exemplu Real Madrid sau Bayern München, fiind prezent și pe motocicleta MotoGP.
Înregistrarea pe Sportingbet

Orice cetățean cu vârsta peste 18 ani se poate înregistra și crea un cont. Pentru a crea un cont, completați formularul de înregistrare, care se Sportingbet análise de apostas deschide după ce faceți clic pe butonul “Înregistrare”. Pentru a efectua depuneri și retrageri de sume mari, poate fi necesară identificarea.
Informații detaliate despre tarifele de pe Sportingbet

Sportingbet спортивные ставки de pariuri oferă fără echivoc cea mai largă gamă de evenimente sportive pe care se pot paria. Este, de asemenea, unul dintre cele mai bune birouri de pariuri pentru pariuri live. Pariuri se poate face pe toate meciurile europene, nu numai în prima ligă, în plus Sportingbet ofertele pentru fotbal se potrivește cu un număr mare de tipuri de pariuri (Winner, OVER / UNDER, etc). Este același lucru cu hocheiul, puteți paria pe toate meciurile de hochei europene și pe NHL de peste mări. Dintre alte sporturi merită menționat și oferta largă de tarife pentru tenis și baschet.

Oferta de curs Sportingbet

Sportingbet este un birou de pariuri pentru jucătorii amatori. Nivelul de cursuri fluctuează la nivelul de ~ 91,5%, iar cursurile pentru evenimentele duble de la 1,91 la 1,91 se situează printre media printre casele de pariuri. Deoarece biroul de case de pariuri se concentrează mai mult pe jucători amatori, puteți ajunge rapid la limita mărimii pariurilor, ceea ce poate limita oarecum pe cei mai experimentați jucători. Dar dacă nu pariați zeci de mii, biroul Sportingbet de case de pariuri este alegerea potrivită pentru dvs.

Depunerea și retragerea banilor către Sportingbet

Pentru depozite și plăți, puteți utiliza o gamă largă de metode de plată. Atunci când se utilizează portofele electronice Moneybookers / Skrill și Neteller, precum și transferurile bancare pentru depunerea de fonduri, nu se percepe comision. La utilizarea cardurilor de credit Visa, Visa Electron și comisionul MasterCard este de 2%. Nu există o taxă pentru retragerea fondurilor de la Sportingbet, dar pentru unii jucători poate fi o problemă pentru un timp de așteptare îndelungat, care poate fi de 2-5 zile.

Suport Sportingbet

Comunicarea cu serviciul de asistență ( Sportingbet live chat )se realizează utilizând șabloane standard (și din partea Sportingbet) și pentru a rezolva de fapt problema pe care o puteți întâlni mereu persoanei vii. Când aceasta va reuși, veți fi siguri că experții sunt bucuroși să vă ajute și să îndepliniți orice solicitare.