Spiritele neclintibile ale Bwin ardeau cu înverșunare până la sfârșitul zilei de leu

Echipa lui Martin O’Neill are un spirit de neclintit și ei au refuzat în mod repetat să fie hrăniți de reputație sau de șansele. Au fost cei care au spus că Irlanda nu va ajunge la aceste finale după înfrângerea de calificare din Scoția și egalitatea cu aceeași echipă din Dublin. Mulți nu i-au dat nici o șansă acasă împotriva Germaniei în luna octombrie, dar ar fi bătut campionii mondiali cu 1-0. Și ce zici de victoria de 1-0 împotriva Italiei la Lille miercurea trecută, care le-a propulsat în ultimul 16 meci? Acesta a fost, probabil, cel mai bun rezultat al turneului din istoria lor. În intervalul de față împotriva țării gazdă, împotriva favoritului titlului, atunci când au Bwin avut un alt conducând cu 1-0, prin curtoazia lui Robbie Brady, in-off-the- – Penalty pentru post, mulțimea gazdelor a fost suficient de nervos pentru a-și bate echipa.O’Neill s-ar fi putut întreba dacă el și jucătorii săi au fost pe punctul de a se ridica, dar fotbalul este un sport neiertător și când Franța a parfumat sânge în a doua jumătate, au executat uciderea. Au apăsat, cu întârziere, într-un sens Bwin atacant și a fost destul de demonstrație a puterii, în special de la Griezmann. Antonio Griezmann

Meciul a fost încadrat de fantoma din handbalul lui Thierry Henry în 2009, în timpul întâlnirii anterioare între țările care au ajutat să trimită Franța, mai degrabă decât Irlanda, la Cupa Mondială din Africa de Sud. O’Neill, personalul său și jucătorii au înfruntat publicul că scandalul nu face parte din motivația lor, dar au existat supraviețuitori Bwin din joc și concurenți precum Shay Given, Robbie Keane și John O’Shea nu sunt tipurile de a ridica, de a ierta și de a uita.În plus, televiziunea franceză arătase o replică a play-off-ului de handbal în noaptea de vineri. Irlanda sa plâns de alocarea de 4.500 de bilete și de faptul că li sa acordat doar trei zile clare de pregătire, după ce grupul lor final se leagă de Italia, spre deosebire de cele șase din Franța. Autoritățile vroiau din nou Franța și Irlanda, din nou? O’Neill folosea sentimentul pentru a-și împușca jucătorii și, fără nici o greșeală, a fost discutată în spatele scenei handbalul lui Henry. De data aceasta nu ar exista regrete. Irlanda a lăsat totul pe teren și, atunci când a scăpat la el cu normă întreagă, a făcut heads-up în mâini, au fost Bwin bine bătută de echipa mai bună. Irlanda nu a putut rezista în a doua repriză și a fost o serie de defecțiuni defensive care au servit pentru a transforma valul.Griezmann a fost lăsat neglijat pentru egalizator și, când Richard Keogh și Shane Duffy a contestat Olivier Giroud pentru aceeași minge și a pierdut, Griezmann a fost departe pentru câștigător. Când Keogh a pierdut într-o provocare cu Giroud și Griezmann brăzdată departe din nou, roșu-card Duffy Tackle a fost, în mod eficient, în momentul în care visul a murit.

Irlanda a intrat în groapa cu lei. Au fost smatterings de tricouri verzi, departe de blocul principal al ei, dar era greu de Giants Stadium din 1994, când irlandezii au Bwin pus în scenă celebra lor de preluare pentru victoria Cupa Mondială de peste Italia. Tricoloanele s-au fluturat. La Marseillaise a fost lăsat deoparte.

Echipa lui Didier Deschamps a fost încărcată cu amenințări, însă au existat probleme de apărare.Acesta a fost Paul Pogba care a avut creierul fade la începutul și a lui a fost o eroare care a sugerat un eșec de a controla adrenalina lui niveluri. El a dat Shane Long posibilitatea de a simți provocarea din spate, dar a fost remarcabil să vedem cum panica sa prăbușit în interiorul zonei Franței după alunecarea lui Adil Rami când încerca să facă față unei cruci. A fost remarcabil să vedem cât de îngrijorați erau Franța când Irlanda a ridicat bile în Daryl Murphy. Francezii nu au Bwin convins. Sticlele de apă au apărut pentru prima oară în minutul 18, aproximativ în același timp fanii Irlandei au sunat “vom bate francezii” și una dintre cele mai mari întrebări dacă jucătorii lui O’Neill își pot menține nivelul de energie. Acesta a fost același XI care a început împotriva Italiei. A fost o după-amiază de copt fierbinte.Oboseala a fost un factor în timpul atacului din a doua jumătate. Irlanda a restrâns Franța în prima jumătate a anului trecut, au arătat, uneori, pe tejghea și au provocat câteva fluturași, dar după ce Deschamps a adus Kingsley Coman la jumătatea timpului și a modificat formația sa, Franța a venit să-și arate calitatea. Scorul final poate fi mai greu. Irlanda a plecat cu capete înalte.

read more: Bwin apostar online