Shakhtar vs Sevilla 28.04.2016

Shakhtar vs Sevilla se vor duela intr-una din cele doua semifinale de Europa League, a doua competitie ca improtanta la nivel european. Shakhtar vs Sevilla va fi o demonstratie de super fotbal ce o puteti urmarii in aceasta saptamana.

Shakhtar este singura echipa din Ucraina care face performanta la nivel inalt in acest sezon. In campionat ei sunt pe locul secund, insa pana la finele acestuia mai au sanse sa ajunga pe primul loc. In momentul de fata in prim plan este calificarea in finala Europa League, dar pana acolo trebuie sa treaca intr-o dubla mansa de Sevilla, o echipa din Primera Divion, mai exact din primele 10 clasate. Pentru Lucescu si elevii sai, este de neconceput o remiza sau mai rau, asa ca Shakhtar va forta pentru o victorie clara, stiind ca Sevilla este greu de invins pe propriul teren.

Sevilla este oarecum linistita in campionat, avand 52 de puncte si o diferenta de 6 puncte de prima echipa care-i ameninta pozitia in clasament, fiind ultima care aduce un bilet pentru cupele europene din sezonul viitor, mai precis prezenta in aceiasi competitie in care joaca acum faza semifinalelor. In meciurile directe cu ucrainieii, au doua remize de 2-2 in fara optimilor de finala ale acestei competitii dar din anul 2007, insa ei au mers mai departe dupa un gol incris in minutul 105 al prelungirilor.

Shakhtar vs Sevilla 1 @ 2.60 ( Bet365 )