Sevilla vs Shakhtar Donetsk 04.05.2016

Sevilla vs Shakhtar Donetsk este a doua semifinala din Europa League ce se va desfasura maine. In partida retur cu un mic avantaj pleaca echipa gazda dupa rezultatul de 2-2 din prima intalnire. Practic in acest caz, oaspetii sunt fortati sa castige in aceasta partida pentru a merge in marea finala. in prelungiri se intra doar daca si aceasta partida se va termina dupa 90 de minute tot 2-2.
Sevilla este pe ultimul loc din Primera Division care aduce o calificare tot in Europa League, insa mai are nevoie de cel putin un punct in ultimele doua etape pentru a fi sigura de acest lucru. Cel mai probabil infrangerea din partida cu Espanyol vine pe fondul menajarii echipei pentru partida cu Shakhtar Donetsk, fiind o echipa periculoasa in partidele din deplasre. In 2007 cele doua echipe s-au intalnit tot in aceasta competitie, spaniolii avand castig de cauza.
Shakhtar Donetsk sub conducerea de pe banca tehnica a lui Mircea Lucescu face din nou performanta la nivel european. In cazul unei calificari in finala, Lucescu ajunge a doua oara cu echipa ucraineana in finala Europa League. In competitia interna Shakhtar Donetsk se afla pe locul secund la doar 4 puncte distanta de primul loc si pastreaza inca sanse reale de a castiga campionatul, mai ales ca in parida directa cu liderul Dinamo Kiev a avut castig de cauza. In partida cu Seviila singura sansa a elevilor lui Lucescu este sa forteze o victorie sau in cel mai rau caz sa impinga partida spre prelungiri unde vor mai avea o sansa suplimentara.
Sevilla vs Shakhtar Donetsk 2 DNB @ 4.25