Serie A – Napoli vs Parma

Napoli vs Parma este a doua partida a serii din prima liga italiana, mai exact din etapa cu numarul 16.

Napoli vs ParmaIn etapa precendenta Napoli a pierdut pe San Siro in fata celor de la AC Milan cu scorul de 2-0. Cu acea partida Napoli a bifat 4 partide consecutive fara victorie, asa ca partida Napoli vs Parma este sansa lor de a obtine o victorie si cele 3 puncte puse in joc.

Raul Albiol (14/0 d) de la Napoli va lispii la aceasta partida din cauza suspendarii, in timp ce Zuniga (6/0 m), Michu (3/0 m) si Insigne (11/1 f) sunt inca accidentati.

Napoli este recunoscuta pentru jocul ofensiv pe care-l practica pe teren propriu, iar drept dovada pentru aceasta afirmatie stau ultimele 9 partide jucate acasa unde au inscris in medie 2 goluri pe meci.

Parma se prezinta jalnic in acest sezon, parctic ei sunt pe ultima pozitie a clasamentului si par a fi un candidat serios la retrogradare. Statistic in ultimele 9 partide in campionat, acestia au inregistrat 7 infrangeri, un egal si o singura victorie. Problema principala a oaspetilor este apararea , acestia incasand 34 de goluri in 15 partide, adica o medie mai mare de doua goluri pe meci.

Cassani (1/0 d), Jorquera (7/0 m), Coda (9/2 f), Ghezzal (7/0 f) si Biabiany (1/0 f) sunt marii abesnti ai oaspetilor de la partida Napoli vs Parma.

In concluzie Napoli este favorita la victorie in aceasta partida, dar nu excludem posibiliatea producerii unei surprize la aceasta partida. In acest caz, bazandu-ne pe media de goluri, vom alege un pronostic pe numar de goluri.

Napoli vs Parma peste 2.5 goluri Bet365 @ 1.65

Tags: , ,