Scarletul aripii Harry Robinson forțat să se pensioneze la 23 de ani cu răni de gât

Harry Robinson a declarat că este “complet devastat” după ce a fost obligat să se retragă din rugby din cauza unui accident. Robinson, în vârstă de 23 de ani, a suferit o vătămare gravă a gâtului la sfârșitul anului Sezonul trecut care a necesitat o intervenție chirurgicală.Cu toate ca interventia chirurgicala a avut succes, aripa, care a fost platit de trei ori pentru tara sa, si-a confirmat acum retragerea dupa o batalie indelungata pentru a relua jocul de rugby regional. Probabil retrogradarea londoneza irlandeza nu trebuie sa fie toata ghinionul si gloomul | Dean Ryan Citește mai mult

“Sunt complet devastat și este o pastilă foarte, foarte amară de a trebui să înghită”, a spus Robinson. “În timpul unui meci de la sfârșitul sezonului trecut, am suferit un prejudiciu semnificativ la nivelul gâtului, care avea nevoie ulterior de intervenții chirurgicale grave grave.” A venit ca un șoc uriaș pentru a auzi chirurgul explicând că este puțin probabil să mă întorc vreodată Pentru a juca rugby profesionist.Acest lucru nu a fost un prognostic pe care am vrut să-l cred sau să-l accept. “După o intervenție chirurgicală de succes pentru a ne asigura că nu aveam nici un risc mai mare de a-mi face răul și starea mai rău, eram hotărât să revin pentru a juca din nou Pentru Scarleturi. Este greu să accept că nu voi mai face niciodată acest lucru.

“Am lucrat atât de mult în ultimele 10 luni pentru a reveni la capacitatea deplină și a-mi recâștiga funcționalitatea înainte de accident. Cu mare regret, am fost în imposibilitatea de a face acest lucru. După cum sa dovedit, consultantul a fost corect cu evaluarea inițială a prejudiciului meu și impactul final asupra carierei mele. “În timp ce sunt devastat, mă consider foarte norocos și extrem de privilegiat. Am avut un șase ani fantastic ca jucător de rugby profesionist, cu Cardiff Blues și Scarlets.Am călătorit peste tot în lume la fiecare categorie de vârstă, cu Wales șapte și echipa din Țara Galilor. “Noi provocări înaintea mea acum sunt și le voi îmbrățișa cu angajamentul și dedicarea pe care am învățat-o Ani ca si jucator. “Robinson si-a facut debutul in Wales, impotriva barbarelor, in 2012, incercand sa incerce, apoi a inceput turneul de teste al turneului Japonia cu un an mai tarziu.