Sassuolo vs Luzern 04.08.2016

In partida Sassuolo vs Luzern, vom alfa daca micuta, dar puternica echipa din Italia, Sassuolo va mai trece de inca un tur in drumul spre grupele Europa League. Deznodamantul il veti afla daca urmati partida Sassuolo vs Luzern din aceasta joie cu incepere de la ora 21:30, ora noastra locala.

Sassuolo, un orasel de aproximativ 9000 de locuitori se mandreste cu o echipa de top in Italia, acestia avand un parcurs ascendent ajungat in doar cativa ani dintr-o divizie inferioara a Italiei pe prima scena a fotbalului din Italia si concurand cu nume grele ale fotbalului italienesc. In acest an, Sassuolo este la o a doua prezenta intr-o cupa europeana si se prezinta mult mai bine, deoarece daca trece de acest tur preliminar si mai are inca unul si ajunge direct in playoff-ul pentru grupe. Sassuolo sta bine pe teren propriu cel putin in ultimele 10 partide cand nu a mai cunoscut infrangerea, in plus inaintea partiei cu Luzern are si avantajul golului marcat in deplasare, iar in partida retur pleaca cu prima sansa la calificare in turul urmator.

Luzern o echipa din prima liga elvetiana prezenta si ea destul de rar intr-o competitie europeana isi joaca sansa la calificare in playoff-ul Europa League in compania unei echipe din Italia. In partida tur au deschis rapid scorul si s-au vazut egalati pe finalul primei reprize. In partea secunda a partidei au ratat o lovitura de la 11 metri care le-ar fi putut aduce victoria si prima sansa la calificare, dar asa sunt acum obligati sa castige la limita sau sa remizeze de la scoruri de 2-2 in sus pentru a se califica.

Sassuolo vs Luzern peste 2.5 goluri @ 1.95