Sassuolo vs Inter 18.12.2016

Duminica, Sassuolo vs Inter este prima partida din etapa de Serie A ce va da tonul in etapa cu numarul 17, una dintre ultimele etape 3 etape din tur. Ora 13:30 reprezinta fluierul de strat in  confruntarea Sassuolo vs Inter pe care o puteti urmari la televizor chiar daca va prinde in timpul mesei de duminica si cu un pahar de vin in fata.

Sassuolo este acum out din cupele europene si are mai mult timp sa se concentreze pe partidele din campionat in incercarea de a ajunge din nou pe un loc de cupe europene pana la finele acestuia. In momentul de fata modesta echipa din Sassuolo este pe pozitia a 15-a din Serie A cu doar 17 puncte acumulate si avand un drum lung de parcurs pana la locurile de Europa League, ultimul fiind ocupat chiar acum de Lazio cu 31 de puncte. In aceasta etapa Sassuolo intalneste pe Inter, o alata echipa in cautare de performanta dupa ani buni de stat in umbra. Pentru aceasta partida gazdele mizeaza pe un istoric bun in confruntarile directe pe propriul teren si pe recuperarea jucatorilor accidentati.

Inter isi doreste o clasare mai buna la finele sezonului actual decat precedentul cand abia a ajuns pe final pe un loc 4 si a avut acces direct in Europa League unde a avut o prestatie jalnica, finalizand grupa pe ultimul loc.  Spre deosebire de adversara din aceasta partida este la doar 7 puncte distanta de primul loc ce merge in calificarile Europa League. Antrenorul lor spera sa recupereze si ultimul jucator cheie pana la ora de start a acestei partide.

Sassuolo vs Inter 2 @ 2.00