Sassuolo vs Crotone 16.10.2016

Duminca incepand cu ora 16:00 avem ocazia s-o vedem din nou la lucru pe micuta, modesta si imprsionanta echipa italiana Sassuolo care va juca pe teren propriu partida Sassuolo vs Crotone. Partida va fi una interesanta de urmarit mai ales ca gazdele au 4 jucatori din lotul de baza accidentati si nu credem ca au sanse sa-si revina pana la ora meciului, iar oaspetii sunt in cautarea unei victorii cu disperare avand in vedere ca nu au obtinut niciuna in acest sezon de Serie A. Daca nu aveti nimic mai bun de facut in aceasta duminica incepand cu ora 16:00 va recomandam sa vizionati partida Sassuolo vs Crotone.

Sassuolo isi imbunatateste performanta de la sezon la sezon pentru ca are un lot de jucatori muncitori si dornici sa faca performanta. Acest lucru se si vede, dupa ce in sezonul precent a ratat de puntin o participare in grupele Europa League, acum este prezenta si-n aceasta competitie. Totusi experienta modesta in aceasta competie isi spune cuvantul si se vede ca Sassuolo nu tine pasul constant in toate competitiile. Se pare ca pe primul plan au pus performanta in grupele Europa League, unde pentru punctele acumulate se primesc bani de la UEFA, bani ce ulterior pot fi investiti in dezvoltarea si cresterea performantelor clubului. Concentrarea pe Europa League, se simte in evolutia din campionat fiind abia pe locul 13 cu 9 puncte dupa 7 etape disputate. In aceasta etapa se intalneste cu ultima clasata care nu are nicio victorie pana acum in Seire A in acest sezon. Istoricul meciurilor directe disputate la Sassuolo ne arata o dominare totala a gazdelor, oaspetii nereusind nicio victorie pana acum.

Crotone alearga cu disperate dupa prima victorie in acest sezon de Serie A, dar problema se pune daca o va obtine in aceasta etapa avand in vedere ca se intalneste cu o echipa pe care nu a invinso in deplasare. Poate fi sansa lor la un rezultat bun daca speculeaza concentrarea gazdelor pe Europa League. Credem ca oaspetii pot marca cel putin un gol in goana lor dupa prima victorie in Serie A.

Sassuolo vs Crotone ambele marcheaza @ 1.95