Sampdoria vs AS Roma 29.01.2017

Romanii se tem de deplasarea de la Sampdoria pentru disputa Sampdoria vs AS Roma, mai ales ca echipa gazda se afla aproape de zona locurilor retrogradabile si nu se simt deloc confortabil acolo avand in vedere ca sunt echipe care pot revenii si0i pot baga pe ei in galeata. Daca sunteti fanii uneia dintre cele doua echipe puteti viziona meciul Sampdoria vs AS Roma, duminica pe 29 ianuarie cu incepere de la ora 16:00.

Sampdoria primsete lovitura dupa lovitura in campionat, ajungand pana pe locul 16 in clasamentul Serie A. Una din cauzele evolutiei slabe din Serie A poate fi pe fondul participarii in Cupa Italiei, competitie din care acestia au iesit recent dupa o partida jucata in deplasare chiar la AS Roma, echipa cei va vizita si in acesta duminica. Se pare ca gazdele joaca binisor pe teren propriu si credem ca ar fi sanse s-o faca si in aceasta partida,

AS Roma este pusa la grea incercare. Dupa ce in cupa i-a eliminat pe cei de la Sampdoria, acum sunt nevoiti sa mearga la ei si-n campionat in incercarea de a ramane in spatele celor de la Juventus si dupa aceasta etapa. Va fi greu, asa cum a declarat si antrenorul acestora, dar nu imposibil de invins inca odata daca e nevoie.

Sampdoria vs AS Roma ambele marcheaza @ 1.70