Real Madrid vs Getafe 05.12.2015

Real Madrid vs Getafe este partida de debut a etapei cu numarul 14 din Primera Division. Real Madrid vs Getafe este a 3-a confruntare din acest an dintre cele doua echipe. Pana acum celelalte doua partide au fost castigate fara drept de apel de gruparea din Madrid.

In acest sezon Real Madrid isi doreste sa ia titlul, insa deocamdata este departe de primul loc, avand de recuperat 6 puncte care sunt rezultatul a doua infrangeri suferite in etapele 12 si 11, una in fata contracandidatei la titlu, Barcelona, si cealalta in pe terenul Sevillei. Cum lupta pentru titlu se da in 3 in acest an in Primera Division, Real Madrid nu-si mai permite alti pasi gresiti pana la finalul sezonuluri, desi este oarecum imposibil sa se intample acest lucru. Advresara din aceasta partida esteb Getafe, o echipa din a doua jumatate a clasamentului.

Despre Getafe putem spune ca abia acum si-a mai revenit dupa un start foarte slab de sezon. Getafe a acumulat doar 14 puncte dupa primele 13 etape disputate. Totusi in fata celor de la Real Madrid nu poate emite pretentii, deoarece madrilenii sunt motivati sa nu mai faca pasi gresiti in campionat.

Real Madrid mai are o singura partida de disputat in Champions League, insa este cu Malmo, echipa de pe ultimul loc in grupa. Real Madrid are nevoie de cel putin un rezultat de egalitate din acea partida intruct isi doreste sa termine grupa pe primul loc. Partdia cu Getafe trebuie castigata deoarece este necesar sa tina pasul cu primele doua locuri din Primera division care au meciuri relativ usoare in aceasta etapa.

Real Madrid vs Getafe Real Madrid (-2.5 AH) @ 1.98