Real Madrid încrezător Cristiano Ronaldo se va confrunta cu Manchester City

Zinedine Zidane crede că Cristiano Ronaldo și Karim Benzema sunt “100%”, iar antrenorul principal al Real Madrid se așteaptă să pornească de la Manchester City în primul semifinal final al Ligii Campionilor. ideea este că vrem să se joace. Cred că vor fi bine, dar vom testa. Cred că vor juca “, a spus francezul. “Sunt 100%”. În timp ce aceasta este cea de-a 27-a ediție a Cupei Europene, aceasta este prima din istoria orașului. Cu toate acestea, Zidane crede ca cravata este egalata. “Nu vă voi spune dacă o remiză este un rezultat bun sau rău. Este un joc de 50-50 “, a spus el. “Puteți pregăti tot ce vă doriți pentru un joc mare și apoi se poate dovedi total diferit de modul în care ați avut în vedere acest lucru. Cel mai important lucru este să dăm 150%.

“Putem câștiga cu siguranță.În 2014, în sala de gimnastică a fost aceeași atmosferă [la revendicarea La Decima]. Am observat că jucătorii s-au concentrat cu adevărat, urmărind acel gol. Suntem în final și suntem pregătiți pentru orice. Ideea mea este că suntem întotdeauna împreună, de aceea aduc întreaga echipă. Suntem uniți.

“Orașul este o parte minunată. Dacă le lași spațiu, ele te pot răni. Jucătorii ajung între linii și provoacă probleme. Trebuie să încercăm să oprim acest lucru “. Gareth Bale, care ar trebui să joace alături de Ronaldo și Benzema, a sugerat că orașul ar fi trebuit să ajungă în semifinale în trecut. “Dacă sunt surprins ceva, nu au ajuns aici mai devreme”, a spus el. “Au progresat de-a lungul anilor. Au fost o forță în Premier League și încep să fie în Europa.Sperăm că acum le putem opri. “Bale a lăsat Tottenham pentru Real în vara anului 2013, pentru o taxă mondială de aproximativ 85 milioane de lire sterline. De atunci a marcat în acest triumf 2014 și a câștigat La Liga, Copa Del Rey și Super Cupa Uefa. Bale a spus: “Nu simt că am un punct de dovedit. Am jucat destul de mult pentru a fi în regulă. Vrem să știm autoritatea noastră și să câștigăm cu cât mai multe goluri posibil. Va fi dificil. Primele picioare sunt întotdeauna un pic cam tensionate, puțin ciudate. Va fi minunat să înscrieți goluri, dar tot ce vom face este să oferim tot ce putem. Sperăm că va fi de ajuns. Ori de câte ori fac pasul pe teren, încerc să fac tot ce pot. Cu toții dorim să lucrăm împreună ca o echipă. Atacem împreună și apăram împreună. Cine câștigă jocul, dacă păstrăm folii curate, este pentru noi toți să sărbătorim.Suntem o echipă unită.

“Acum suntem încrezători. Nu am avut mari performanțe la Wolfsburg [pierdem 2-0 în runda anterioară], am învățat din ea și am corectat-o. Trebuie să ne impunem. Ne-am uitat înapoi la Wolfsburg – trebuie să fim un pic mai răbdători și să nu mergem imediat să ucidem. Trebuie să fim inteligenți – atacăm când putem. “Vincent Kompany cheamă Manchester City să” joace jocul vieții lor “Citește mai mult