Qarabag vs Rudar 15.07.2015

Qarabag vs Rudar este prima din cele 5 partide din calificarile Champions League ce se vor desfasura azi. Qarabag vs Rudar este primul meci direct dintre cele doua echipe. Pana la aceasta partida cele doua echipe au avut un parcurs diferit in intersezon in sensul ca Qarabag a disputat 3 partide amicale in timp ce Rudar nu a disputat nicio partida amicala.

Dupa cum bine stiti Qarabag a castigat titlul de campioana in Azerbagian anul trecut si facut-o intr-o maniera dominanta de la un capat la altul al sezonului. Pe teren propriu Qarabag sunt o adevarata forta, reusind in  sezonul trecut un palamares de genul 11-4-1. Nu exista dubii ca Qarabag isi doreste un rezultat pozitiv de la aceasta partida in asa fel incat sa-si asigure din timp prezenta in turul 3 de calificari pentru grupele Champions League. Inaintea partidei Qarabag vs Rudar, echipa gazda a castigat Cupa locala in fata celor de la Nefci Baku si a disputat 3 partide amicale in care a obtinut rezultat modeste datorita valorii echipelor cu care le-a disputat. In perioada de transferuri acestia au optat pentru jucatori din campionatul intern, insa au fost si exceptii precum aducerea mijlocasului Alharbi El Jadeyaoui de la echipa franceza Lens.

Rudar Pljevlja este campioana din Muntenegru din sezonul 2014-2015. Rudar Pljevlja sunt la al doilea de campioana si din 2010 este prima lor prezenta in cupele europene. Echipa are in componenta sa majoritatea jucatorilor de origine muntenegreana, dar si catia jucatori adusi din Serbia. Cei mai valorosi jucatori ai lor raman capitanul Nedjelko Vlahovic si Alphonse Soppo recent transferat de la Dacia Chisinau. Obiectivul lor pentru aceasta partida este un rezultat de egalitate pentru a mai avea o sansa in partida retur de pe teren propriu.

Qarabag vs Rudar peste 2.5 goluri @ 2.06