Primera Division – Levante vs Getafe 08.12.2014

Levante vs Getafe este partida ca va pune capat etapei cu numarul 14 din Primera Division. Aceasta partida este una destul de delicata intrucat ambele echipe chiar daca se afla deasupra zonei de retrogradaee, ecartul lor de puncte este fragil. In aceste conditii recomandam pariorilor sa foloseasca o miza moderata cand pariaza online pe meciul Levante vs Getafe.
Cum spuneam cateva randuri mai sus, cele doua echipe fiind aproape de zona de retrogradare, au nevoie neaparata de puncte, un egal ne fiind multumitor pentru niciuna dintre cele doua echipe.

Levante vs GetafeDupa cateva rezultate extrem de slabe, Levante a reusit sa castige de doua ori la rand pe teren propriu din ultimele 4 partide disputate pe teren propriu (2-1-1). Problema principala a gazdelor pentru partida Levante vs Getafe este defensiva, defensiva care este de altfel una dintre cele mai slabe din Primera Division, incasand numai putin de 28 de goluri de la inceputul acestui sezon, si o medie de minim un gol in ultimele 10 partide. La meciul Levante vs Getafe, gazdele vor fi lipsiti de cei mai buni doi aparatori, pe numele lor Pedro López (9/0 d) si Héctor Rodas (7/0 d).

Getafe este oponenta de azi a celor de la Leventa, si va putem spune ca nici acestia nu stau mai bine ca si forta in campionat, doar ca au cu doua puncte mai mult. Inclusiv oaspetii au probleme de lot pentru partida Levante vs Getafe: Pablo Sarabia (13/0 d), Roberto Lago (4/0 d), Arroyo (7/0 d) si Diawara (9/1 f).

Inainte de a va da pronisticul nostru pentru partida Levante vs Getafe, dorim sa va atragem atentia asupra faptului ca ultimele 4 meciuri directe intre cele doua echipe au fost foarte stranse:

Levante vs Getafe 0-0

Getafe vs Levante 1-0

Levante vs Getafe 0-0

Getafe vs Levante 0-1

Dupa cum observati au fost putine goluri si nici nu au marcat ambele echipe in cele 4 intalniri. Ceea ce vrem sa subliniem este faptul ca sunt sanse mari ca la aceasta partida sa avem sanse crescute de a vedea un “ambele marcheaza” sau “peste 2.5 goluri”. In urma analizei efectuate de tipsterii nostrii am descis sa pariem online pe numar de goluri.

Pariati online Primera Division – Levante vs Getafe peste 2.5 goluri Unibet @ 2.55 (winmasters)

source: http://e-stavkovekancelarie.com

Tags: , ,