Preston vs Leyton Orient 16.01.2015

Preston vs Leyton Orient va fi partida de deschidere a etapei cu numarul 26 din Anglia League One. Sperm ca nu veti fi indusi in eroare de numarul de meciuri jucate de fiecare echipa, unele dintre ele avand meciuri restante care au fost amanate din motive meteorologice in aceasta perioada a anului.

Preston vs Leyton OrientPeston se situeaza pe pozita a clasametului in acest moment, iar obiectivul lor principal este sa promoveze in Championship, al doilea esantion din fotbalul englezesc. Daca va uitati la statisticile lor se poate observa ca joaca foarte bine pe teren propriu, avand doar o infrangere in acest sezon. Principalele probleme ale gazdelor pentru partida Preston vs Leyton Orient, sunt absenta golgeterului Joe Garner, dar si ce a atacnatilor Jordan Hugill  si Andy Little care sunt accidentati.

Oaspetii se situeaza doar cu un singur loc deasupra zonei de retrogaradare inaintea partidei Preston vs Leyton Orient. In aceste conditii ei au nevoie cu disperare puncte pentru a nu ajuge in zona fierbinte a clasamentului. Foarte interesant este ca acestia joaca mai bine in deplasare decat pe teren propriu, dar performanta actuala in deplasare nu certifica acest aspect. In ultimele 7 deplasari au 6 partide pierdute si o singura victorie cu Yeovil, echipa de pe ultimul loc din League One si o candidata sigura la retrogradare.

La partida Preston vs Leyton Orient, echipa vizitatoare nu se poate baza pe protarul de baza Adam Legzdins , mijlocasii Jobi McAnuff, Marvin Bartley,  Lloyd James, atacantul Jay Simpson (17/3 f) si al doilea golgeter pe numele lui Darius Henderson.

Inainea paridei Preston vs Leyton Orient, gazdele vin dupa doua partide fara victorie si cel mai probabil aceasta partida reprezinta o sansa buna de a luat cele 3 puncte puse in joc. Cu o victorie s-a putea intoarce in cursa pentru Championship.

Chiar daca multa lumea crede ca va fi o victorie pentru gazde noi suntem sceptici in aceasta privinta si va propunem un pronostic pe numar de goluri.

Preston vs Leyton Orient peste 2.5 goluri @ 1.85 (winmasters).

Tags: