Premier League – Stoke City vs Chelsea 22.12.2014

Stoke City vs Chelsea este ultima partida a etapei cu numarul 17 din cadrul sezonului 2014-2015 al Premier League. Privind clasamentul general o gasim pe Chelsea la egaliate de puncte cu locul secund ocupat de Machester City si la 7 puncte distanta de locul 3, ocupat de cealalta echipa mare din orasul Manchester. In aceste conditii este evident ca “albastrii” isi doresc victoria in aceasta partida, mai ales ca deja au avantajul partidelor incheiate de pana acum in aceasta etapa. Sta in puterea lor de a decide clasamentul general care nu mai poate suferii consecinte idiferent de rezultat partidei Stoke City vs Chelsea.

Stoke City vs ChelseaMark Hughes, antrenorul celor de la Stoke este optimis in revenirea lui Bojan Krkic pentru partida Stoke City vs Chelsea. Bojan Krkic  a suferit o accidentare in partida cu Crystal Palace de saptamana trecuta, dar apoi a revenit la antrenamente si pare sa raspunda bine si chiar are sanse sa joace in seara aceasta.

Pana la partida Stoke City vs Chelsea, gazdele dovedesc un joc inconstant, cu victorie importiva celor de la Manchester City si a celor de la Arsenal, apoi cu infrangeri in fata celor de la Burnley si Leicester City, echipe mult mai slabe decat ei.

Intr-o conferinta de presa Hughes a declarat ca ar fi multumit daca ar repeta istoria de acum 13 luni din fata celor de la Chelsea, atunci Stoke a invins la limita cu scorul de 3-2.

Pentru partida Stoke City vs Chelsea, oaspetii pot beneficia de revenirea lui Tibaut Courtois, portal de baza al echipei. Gary Cahill si Branislav Ivanovic sunt disponibili pentru aceasta partida, in timp ce  Didier Drogba, datorita unei luxatii la glezna va sta pe banca de rezerva, in conditiile in care medicul va decide acest lucru.

Inainte sa formulam opinia noastra depre acest joc va vom face cunoscute echipele posibile pentru aceasta partida;

Stoke City: Begovic, Bardsley, Shawcross, Wilson, Pieters, Nzonzi, Cameron, Diouf, Bojan, Walters, Crouch

Chelsea: Courtois; Ivanovic, Cahill, Terry, Azpilicueta, Fabregas, Matic, Willian, Oscar, Hazard, Costa

in ciuda diferentei de lot si valoare a jucatorilor in favoarea echipei oaspete, nu trebuie sa neglijem forta de atac a gazdelor. forta ce este generata de experimentatul atacant Peter Crouch, jucator ce poate intoarce de unul singur soarta unei partide. Pentru a ne elibera de acest impediment, vom evita pariul pe favorita si ne vom orienta catre un pariu pe numar de goluri.

Premier League – Stoke City vs Chelsea peste 2.5 goluri Unibet @ 2.05 

Tags: ,