Portugalia – Ungaria 3: 3- Ronaldo a tras de proces unguri grup câștigat

Fotbalistii Portugalia la a treia încercare a câștigat un meci din grupa F a acestui EURO. Cu Ungaria subestimat a atras 3: 3, gol marcat de două ori și Ronaldo, portugheză maghiară Dzsudzsák. Având în vedere celelalte rezultate postupuli portugheze cu trei puncte de la locul al treilea și un grup de maghiari surprinzător de câștigat.

În configurația de bază a Portugaliei lipsește Cristiano Ronaldo, care a intrat în joc pe un euro record de al 17-lea. Tabelul este atât de izolat înainte de o pereche de foști jucători Edwin van der Sarah Lillian Thuramem, în timp ce 15 meciuri au Bastian Schweinsteiger, Gianluigi Buffon, Cesc Fábgregas și Andrés Iniesta, care poate totuși depăși turneu Ronald.

În primul jumătate au avut mai mult de joc în Portugalia, dar ar putea duce la Ungaria. În 19în minge reflectat pe marginea cutiei de minute și se lăsă pe Gera în 37 de ani și 61 de zile, a devenit al doilea cel mai vechi marcator din istoria campionatului. Înregistrarea este deținută de austriac Ivica Vastic (38 de ani și 256 de zile)

Check out CUPLUL finala opta EURO & gt;. & Gt; & gt;

Portugalia în curând înainte de pauză a reușit să egaleze. Al doilea obiectiv al turneului a avut grijă de ea Nani, care a fugit pe cartea lui Ronald și împușcat în postul apropiat depășit portarul Király.

Golurile au fost observate după pauză și a avut trei au căzut în deschiderea zece minute de-a doua repriză. În primul rând împins Dzsudzsák, a cărui șut din lovitură liberă bătut în portarul perete Contramișcarea Patrícia. Apoi subsol stabilit Ronaldo a marcat primul gol în turneu.Pentru Real Madrid stele a fost în plus față de a merge mai departe în istorie ca primul jucător care a lovit patru campionate europene.

Tie nu a durat mult pentru că în 55 de minute au revenit la Ungaria, din nou, a atins împușcat Dzsudzsák de conducere. Dar loviturile de departajare a continuat și șapte minute mai târziu, la nivelul la 3: 3 cap de Ronaldo. Cu opt goluri mutat în locul al doilea în trăgătorii de masă istorice Euro și managerul Michela Platiniho pierde singurul gol.

Câteva momente mai târziu ar putea fi din nou orice altceva, dar când Elek a lovit bara, ambele echipe au început patrularea remiză și a fugit la un punct. El a reușit în cele din urmă, atât pentru că maghiarii, datorită unui scor mai bun a câștigat primul loc înainte de Islanda, de asemenea, o perioada de cinci puncte, în timp ce Portugalia a fost suficient pentru a avansa trei egaluri.Ultimul din grupa F, cu un singur punct a fost Austria

Ungaria – Portugalia 3:. 3 (1: 1)
goluri 47th și 50 Dzsudzsák 19, Gera – 50 și Ronaldo 62, Nani 42. Judecător: Atkinson – Mullarkey, Copil – Oliver, Pawson (toate Eng.). YC: Guzmics, Juhász, Gera, Dzsudzsák (toate Hung.). . Spectatorii: 55,514

Rapoarte
Ungaria: Király – Lang, Guzmics, Juhász, Korhut – Dzsudzsák, Gera (46 Bes ), Elek, Pinter, Lovrencsics (83 Stieberîl) – Szalai (70 Németh). . Antrenor: Storck

Portugalia Patrício – Vierinha, Pepe, R. Carvalho, Eliseu – Gomes (Quaresma 61), W. Carvalho Moutinho (46th Renato Sanches) Mario – Nani (Danilo 81), Ronaldo. Antrenor:. Santos

Acasă 19 Gera, 47 Dzsudzsák, 55thDzsudzsák

bar 42nd Nani 50. Ronaldo, 62 Ronaldo

Rapoarte

Home Király – Lang, Guzmics, Juhász, Korhut – Gera (46 Bes) Pinter – Dzsudzsák (C), Elek, Lovrencsics (83 Stieberîl) – Szalai (70 Németh)

bar Patrício -. Vieirinha Pepe, R. Carvalho, Eliseu – A. Gomes (61 Quaresma), Carvalho, Mario, Moutinho (Sanches 46) – Ronaldo (C) Nani (81. D.Pereira).

suplean

Home Kadar, Fiola, Nagy, Németh, Dibusz, punct, Kleinheisler, Nikolic, Stieber, BES, Gulácsi, Priskin

bar Alves, font, Guerreiro Eder Lopes Pereira Sanches Silva, Quaresma, Soares, Eduardo Silva

Totul despre EURO in Franta puteti gasi AICI & gt; & gt;