Pepeo 2015: Michael Clarke očekuje Australija kontrolirati svoje emocije

Pitanje sanjkanje je dominirala pred-serije nakupljanje i Clarke je rado priznati da njegov „dobiti spremna za slomljena jebenu ruku” komentar, kojeg je režirao Jimmy Anderson u Brisbaneu u Engleskoj 2013-14 turneje, predstavlja primjer uzimanja stvari predaleko.

„Mislim da govorim za sve Australce, u smislu da imamo brand kriket da ako igramo na taj način možemo igrati naš najbolji”, rekao je Clarke. „Način na koji smo odgojeni je igrati tvrd natjecateljski kriket na terenu.

„Ali ja sigurno razumjeti pravila i propise naše igre i gdje je ta linija sjedi.Ja sam je vrlo jasno da je u posljednjoj seriji ako netko prekoračio da znak da sam bio ja.

„Kao kapetan ove momčadi moram biti discipliniran, i znam da će biti. Mislim da je uzajamno poštovanje je svakako tu. Engleska ima puno iskustva i nekih fantastičnih igrača i oni zaslužuju da se poštovanje.Kriket će biti teško na terenu, ali ćemo znati da postoji linija koju ne može prekoračiti.”

Dok nasuprot broj Alastair Cook je željela umanjiti strah faktor povezan s suočavaju Mitchell Johnson, Clarke je pomicanjem lijevo-Armer igrati značajnu ulogu u seriji nakon njegova 37-prolaznim rušenja posao prije 18 mjeseci, tvrdeći upitnici iznad njegove sposobnosti da kontrolira Dukes lopte su mu vatru dalje.

Clarke je rekao: „Mitch je kao spreman kao što sam ga vidio, to je sigurno. On je kuglanje jednako brzo kao što sam najbolja online kladionica suočen u mrežama. Ljudi sumnjaju kako dobro on može zdjela u tim uvjetima, i da je on dao tu vatru u trbuhu. Opet će doći do izvršenja.Ako on može zdjela način je bowled jer smo sletjeli u ovoj zemlji, mislim da će imati veliki utjecaj.”

Australija će pričekati do jutra utakmice odlučiti svoju XI, s Clarke priznajući Cardiff teren, koji je rada Sveučilišta zelenim primjesa u utorak ujutro, smanjila prethodne misli igrati četiri čovjeka tempo napada na. No, on je i dalje uvjeren u Englesku, pod novi trener Trevor Baylissu, će se držati s tim da je igrao u back-to-back dva testa serije s Novog Zelanda.

Na pitanje je li osiguranje prvi pepeo pobijediti na Engleski tlo bi kapu svoj životopis, koji uključuje osvojiti zimske Svjetskog kupa, Clarke je dodao: „ne mislim da se radi o mom životopisu ili bilo kojeg pojedinca igrač je biti iskren.Kao tim to je naš sljedeći veliki izazov. Nije slučajno nismo ovdje osvojili od 2001. Premlaćivanje Englesku u vlastitom dvorištu je izuzetno tvrd. Mi smo uzbuđeni zbog izazova, ali znamo da će biti teško pet Test serija.”