Paddy Jackson a plecat pentru revenirea rapidă a Irlandei în locul lui Jonathan Sexton

Paddy Jackson urmează să fie selectat de Irlanda împotriva Canadei de la Dublin, sâmbătă, după ce jumătatea de zbor a pierdut victoria istorică împotriva Noii Zeelande din Chicago, ca urmare a arestării sale pentru presupuse infracțiuni sexuale, devenind publică.

Jackson și coechipierul său din Ulster, Stuart Olding, au fost arestați în iunie în legătură cu infracțiunile care se presupune că au avut loc în Belfast. Jackson sa retras din echipa Irlandei care a călătorit în Statele Unite, invocând motive personale.Părinții neagă acuzațiile. Două stele de rugby din Irlanda au chestionat despre presupusele delicte sexuale Citiți mai multe

“Paddy se ocupă de lucrurile din afara mediului nostru, pe care îl vom lăsa să continue”, a spus Simon Easterby, antrenor. “El este concentrat pe încercarea de a juca în cazul în care este selectat pentru a se confrunta cu Canada.” El a condus echipa în Africa de Sud, în vara, în condiții foarte dificile din când în când.El a fost asigurat și controlat și el este în formă bună “. Jackson va juca în loc de Jonathan Sexton, care a suferit crampe în timpul victoriei asupra All Blacks și este puțin probabil să fie riscă înainte de întâlnirea de întoarcere cu Noua Zeelandă în următorul weekend. Sean O’Brien, care nu a jucat pentru Irlanda de când a suferit o lovitură în luna februarie, este de asemenea pregătit să se întoarcă după ce a ratat călătoria în Chicago, în ciuda insistenței lui Joe Schmidt se potrivea perfect.

Irlanda trebuie să-și schimbe rândul din spate. Flanculul Jordi Murphy a fost exclus de șase luni de leziuni ale ligamentelor genunchiului, iar O’Brien este nerăbdător pentru șansa lui. “Nu aș spune că am fost complet de acord cu decizia de săptămâna trecută”, a spus el. “Acesta este chemarea pe care au făcut-o.Am avut nevoie de mai mult timp de joc, dar întotdeauna vă întoarceți dacă v-ați cerut să faceți o treabă bună.

“Aș fi fost 100% dacă ați selectat și trăgând tricoul Irlandei ar însemna mult acest weekend după fiind departe de atâta vreme. Am fost încântat de băieții din Chicago, în timp ce am dezamăgit să nu fiu implicat. Ei au pus o performanță serioasă și ați putea fi fericiți numai pentru ei. Nu ma gandesc sa joc cu Noua Zeelanda saptamana viitoare, doar sa fac o buna performanta impotriva Canadei daca sunt selectate si sa vad unde ma lasa asta. “