Ochii unui fan: Cehii din Rosicky vor pierde liderul

Cariera lui se întinde pe leziuni la fel de regulat ca barierele noastre de autostradă. Acesta este motivul pentru care Tomáš Rosický nu a avut niciodată o șansă bună să se dezvolte în poziția de lider al selecției naționale cehe, chiar dacă purta o centură de căpitan. Totuși, la Euro în acest an, a arătat că banda este chiar pe mâini. El a apărut ca un lider adevărat și datorită lui, cehii au reușit să inverseze meciul cu Croația.

antrenori Căpităniei acordate prin diferite formule. Tomas Rosicky a luat-o la Pavlu Nedvěd în 2006 pentru că a fost cel mai bun. Acesta este ceva ce se poate spune despre puii spartani chiar și acum, la zece ani după sfârșitul lui Nedved.Problema pe parcursul acestui deceniu, cu toate acestea, a fost faptul că mai mult de Rosicky kapitánoval situată la medici în pat.

În primul rând, pentru scurt timp din cauza absenței forțate a înlocuit Tomáš Ujfaluši, apoi a purtat banderola frecvent ca adjunct Petr Čech. Aceasta, de exemplu, pe Euro precedent, unde Rosicky a fost ranit din nou. În general sa alăturat „Rosa“ de la MS 2006 la 48 de meciuri, pentru comparație Petr Čech a acumulat în această perioadă 79 începe.

In ciuda numeroase, cu toate acestea, absența benzii Rosický a venit. Când a putut intra în tricou, aproape că a arătat întotdeauna că era încă unul dintre cei mai buni.Doar el a făcut cu greu aceasta „kapitánování“, care se dorește a fi un lider, să fie cel care poate echipa lacrimă atunci când cel mai rău de ea.

Nu că Rosicky ar fi nu, dar de multe ori la duelurile cheie nu au fost disponibile sau când el și echipa sa au creat o mare performanță, accidentul a fost imediat în acțiune. Echipa a trebuit apoi să facă față fără căpitan lor, la care, în ultimii ani, au din fericire prea bine obișnuiți.

În plus, personajul lui Rosicky a fost, de asemenea, în acest sens. Acesta nu este un buldog, stilul său grațios nu este nici hohote mare și autoritate printre colegii și adversarii câștigat propria lor abilitate deosebită și realizările. În lumea fotbalului și el a fost cu siguranță respectat, dar nesálalo este la fel ca atunci când a adus suita lui de pe gazon Pavel Nedvěd.Asta e doar un fapt.

Dar Tomáš Rosický în cele din urmă a dezvăluit că el ar putea fi lider care face succesul întregii echipe, pentru care el este responsabil în felul său, este posibil și imposibil, și de data aceasta cea mai mare. Dacă nu ar fi meciul lui cu Croația ar putea, eventual, sa încheiat destul de modul în care se uita tot timpul. – o înfrângere rușinoasă

Vineri la Stade Geoffroy-Guichard în Saint-Etienne a venit la fanii cehi optimiste.Odată cu creșterea în fiecare minut, cu toate acestea, au ascuns capul mai adânc în mâinile sale. reprezentanții cehi nu era nimic, la început pětačtyřicetiminutovce nu a putut găsi o singură mulțime roșu pozitiv și furie în tribune a explodat în cele din urmă aproximativ douăzeci de minute înainte de sfârșitul anului.

În cazul în care echipa cehă, nu rezolva efortul tragic, nici al doilea gol croat, el a început să fie audiat chițăit. La turneul final cu siguranță nu plăcută, dar destul de sincer, orice altceva merita taxe Vrba. Pe de altă parte, jucătorii noștri au ajutat.Inutil să atribuie toate meritele fanilor, schimba discursul joc influențat alternativ său, desigur, Pavel Vrba, dar stadion, el fluiera ca o baghetă magică.

Și apoi crește interesul fanilor și vystřídáním bună (deși ar trebui să vină mult mai devreme) trebuie să fie pentru a menționa ultimul articol cheie – și anume Tomáš Rosický. Nu era nimeni împotriva croaților, cu excepția căpitanului ceh, care, nepregătit, a devastat. Dar el a decis că va rupe de data asta. El a luptat, a provocat și chiar dacă a luat în cele din urmă răniți a fost imaginar încline balanța.

În momentul în care a fost cel mai rău, care a fost în mod clar momentul în care au început fanii fluier, a alergat sub fluierul ceh un gest clar trezit chelnerilor să o încerce cu echipa.Că, datorită Cehii Skoda pierde doar un singur gol și în cele din urmă la supra-avansat Necidová o penalizare erupe din nou în plăcere simbiotică.

Rosicky după meci a recunoscut că el a fost mulțumit de modul în care a reușit să fanii vybláznit, și împreună cu ea și coechipierii săi. Limping Rosa și a arătat la momentul cel mai mare, iar cea de a doua pagină a conducerii, care este după el din cauza banda de pe o parte a cere, dar timp de zece ani nu au fost întotdeauna.

În meciul decide împotriva Turciei, din păcate, să pitch-ul nu va fi, dar dacă nu ar fi maximul lui, nu a fost nevoie să se joace.Situația fără Rosicky pe teren este cu siguranță neplăcută, dar cu siguranță nu este insolubilă. Selecția cehă nu a fost demonstrată – pentru ultima oară de mai multe ori în timpul ultimei calificări – pentru a arăta că nu va fi capabilă să o facă, plus Dočkal, Kolář și alții. făcând-o mai motivați să apară. Rămâne o întrebare dacă cineva din Rosicice o poate lua în altă parte, liderul, dar efortul lui Ros era ceva…