Nu există nici o scuză pentru testele de droguri pierdute de Lizzie Armitstead, spune Bradley Wiggins

Testele pierdute de Armitstead, care au ieșit la lumină cu doar o săptămână înainte de jocurile din Rio, au condus la o suspendare automată de un an, impusă de UK Anti-Doping.Acesta a fost apoi anulat la recurs în fața instanței de arbitraj pentru sport, permițând Armitstead să concureze în cursa de duminică a femeilor olimpice, unde a terminat medaliile în a cincea. Persoanele ar trebui să înțeleagă cum funcționează testele de droguri înainte de a condamna sportivii Citește mai mult Wiggins, o medalie olimpică de cinci ori câștigătoare și câștigătorul Turului Franței în 2012, afirmă, de asemenea, că Armitstead susține că ciclismul nu era prioritatea ei la momentul testelor ratate din motive personale este “ridicol” și “Ridicol”. Apelul lui Armitstead a avut succes, deoarece primul test, la 20 august 2015, a fost eliminat din cauza faptului că testerul nu a depus eforturi suficiente pentru ao localiza într-un hotel din Suedia în care echipa era în cadrul Cupei Mondiale a UCI pentru femei.Testerului i sa refuzat numărul camerei de 27 de ani la recepția hotelului, deși Armitstead nu a răspuns la telefon atunci când a fost efectuat un apel ulterior.Cas “a respins cu promptitudine și în unanimitate pe Armitstead de testul ratat”, biciclistul acuzând Ukad de “nerespectarea procedurii corecte”. Totuși, într-un interviu amănunțit cu revista Guardian’s Weekend publicată online mâine , Wiggins spune că nu ar trebui să existe nici o scuză pentru ca un atlet să rateze trei teste. “Este greu sângeroasă, pentru că ceea ce se întâmplă este că vă lipsesc un test, vă scriu o scrisoare, vă cer să explicați ce sa întâmplat și aveți două săptămâni pentru a da un caz înainte”, a spus Wiggins. “Dacă ignorați acest lucru și apoi veți obține un altul, veți ajunge la întâlniri de criză”. Facebook Twitter Pinterest Lizzie Armitstead în urma cursei de femei la Jocurile Olimpice de la Rio.Foto: Mike Egerton / PA

Wiggins a spus nivelul de sprijin într-o astfel de situație de la UK Sport, organismul național care finanțează atleți de elită, a redus posibilitățile de scuze. obțineți o mulțime de sprijin din Marea Britanie Sport. Sunt de fapt geniali. Sunt zilnic la telefon. Îți trimit e-mailuri, mementouri, îți vor pune planuri în locul cuiva care te va ajuta cu locația, astfel încât să nu ajungi…e foarte dificil să mergi de la două la trei teste]. Și pentru a obține trei în termen de opt sau nouă luni, nu există nici o scuză.

“Când sunteți un atlet profesionist și tu ești un campion mondial, nu există nici o scuză, pentru că este cariera ta.Stabiliți standardul pentru toți ceilalți și spuneți: “Ciclismul nu a fost prioritatea mea în acel moment” este absurd, pentru că aproape că ți-ai pierdut cariera peste el. E doar ridicol. Așa că nu pot înțelege cum sa întâmplat asta “. Echipa GB și Sir Bradley Wiggins câștigă aurul olimpic în urmărirea echipei bărbaților Citește mai mult După ce echipa GB a câștigat 11 medalii pe pista de la Rio, Wiggins acceptă că inconvenientele altor națiuni față de bicicliștii britanici sunt aproape inevitabile din cauza succesului lor fără precedent.De 36 de ani, de asemenea, a spus că crede că dopajul de sânge este acum “aproape imposibil”, adăugând: “Nu cred că cineva ar putea scăpa cu el.” El a spus: o mulțime de indiciu și oameni spunând: “Nu spun că trișează, ceea ce spun este că nu are nici un sens” Este ca și cum: “Ei bine, ce vrei să spui atunci?” Când dominați ceva în măsura în care echipa GB a dominat, asta va cauza rău. Dar vom ajunge la vârf la fiecare patru ani din cauza ciclismului britanic și chestiunea fondurilor de loterie se referă la câștigarea medaliei la Jocurile Olimpice.Deci, cred că există un pic de rău-loser tip. “Cu pensionarea la orizont, Wiggins a vorbit, de asemenea, despre dorința sa de a nu deveni o” celebritate inutilă “cunoscut pentru a apărea pe spectacole de joc și fiind” acel ciclist faimos cu arsurile laterale “. “Nu pot merge și să obțin un loc de muncă normal”, a adăugat el. “Nu pot să merg și să lucrez în Sainsbury săptămâna viitoare stivuitoare rafturi, așa că am putea utiliza, de asemenea, succesul am avut de a face lucrurile mă simt sunt pozitive”.