Novak Regele! Djokovic și Murray copleșească sărbători titlul de la Australian Open

Jucătorul sârb de tenis Novak Djokovič a triumfat pentru a cincea oară în cariera sa la Australian Open. Numărul unu mondial a învins astăzi finala de la Melbourne britanicul Andy Murray semifinală cuceritor Tomase Berdycha, două seturi aliniate 7: 6, 6: 7, 6: 3 și 6: 0 și a câștigat-o a opta titlu de Grand Slam al carierei sale

<. p> douăzeci și șapte de Djokovic nu a pierdut a cincea australian Open finală și se apropie de deținătorul recordului turneului australian Roy Emerson, care în anii ’60 ai secolului trecut, a dominat primul Grand Slam al sezonului de șase ori.

„este uimitor obține cinci titluri de aici și să fie în compania de nume, cum ar fi Emerson și Rod Laver.Este o onoare să joace în fața unor astfel de legende „a declarat Djokovic la ceremonia după ce titularul record turneu înainte de Cupa Emerson pentru campion.

“ Andy a arătat mai ales în prima mare performanță două seturi. O mare parte ne-am luptat și l-am doresc toate cele bune pentru restul sezonului „, a declarat Djokovic.

Murray sau al patrulea finală în Melbourne pe primul grad a ajuns, din care al treilea consecutiv a învins Djokovic. Colectia sa de două titluri de Grand Slam și în continuare răspândirea.

campion sârb a confirmat că Murray știe în ultimul timp.În primul set, ea a condus 4: 1, apoi 5: 3, dar setați în cele din urmă a câștigat prin în tie-break, care a dominat raportul de 7: 5a

La Djokovic a venit de criză

Djokovic la în timpul primului set, mâna stângă după un tratament toamna, la începutul celui de al doilea set, el a fost pe terenul din nou și părea să aibă probleme cu mișcare. Patru gamma consecutiv devine avansat în al doilea set de la 0: 2 la 4:. 2, dar apoi a pierdut din nou de serviciu, și într-un alt tie-break a fost de data aceasta cu succes o săptămâna mai în vârstă Murray

„La sfârșitul celei de a doua și a la începutul celui de al treilea set, am avut o criză și am nevoie de ceva timp pentru mine să se regrupeze forțele. M-am simțit slab. nu a putut obține tratate, pentru că am avut nici un motiv „, a declarat sârbul.

Chiar și în al treilea set a continuat să arate mitinguri lungi de la linia de bază.Bovine reînceput recâștigat repede în avantaj cu 2: 0, dar obosit după ce Djokovic lucru luptat înapoi. Comparativ cu 2: 2 în a șaptea Tildenově gamma brejkbol departe si apoi a ajutat Murray dublu-faultat pe Desprins la 5: 3.

Acesta a fost momentul decisiv al meciului. Un nativ din Belgrad al treilea set, care, spre deosebire de cele două seturi anterioare „maraton“ a durat doar 40 de minute în dopodával calmă în al patrulea actul el complet dominat.

Murray sanse am avut

„În primele trei seturi, am avut ocazia. de la începutul celui de al treilea sady Novak părea să se lupta cu el însuși, dar incredibil de întors. Poate am pierdut și din cauza propriului său cap, pentru că sunt zece minute pierdute de concentrare și Novak a profitat.Al treilea set a fost frustrant „a spus Murray.

A doua parte a meciului a fost de la o primă repriză echilibrată îndreptată în mod clar Djokovic, care la finalul meciului câștigat nouă jocuri la rând și adversarii zdecimovanému provocat umilitoare“ canary“. Pentru Victory câștigat 3,1 milioane de dolari australieni (peste 59 de milioane).

„, a fost un joc de mai multe cifre de afaceri. Indiferent de echilibru amândoi știam am avut aceeași șansă de a câștiga. Apreciez modul în care am reușit să pună capăt „a lăudat Djokovic

.“ Novakova finala sold 5: 0 este incredibil, nu există nici o rușine să-l piardă aici. Dar eu sunt fericit. Am jucat probabil cel mai consistent cariera de Grand Slam.Nu am fost în stare să câștige totul, deci cred că rezultatul final pentru anul altfel „a spus Murray.

“ După un an trecut dificil cu echipa pe care am făcut o treabă foarte bună așa că m-am întors. Acest lucru mă ajută mental “a spus Murray, care după finala se va muta la locul al patrulea clasament ATP

Bărbați :.

dublu mixt – final :
< br /> Hingis, Paes (7-Švýc / Ind..) – Mladenovicová Nestor (3-Fr./Kan.) 6: 4, 6: 3.