Novak Djokovic legyőzte Kevin Anderson elérni Wimbledon negyeddöntőben

Ha Novak Djokovic megtartja wimbledoni címét vasárnap fog tükrözik az események kedden és milyen mértékben az ő fennhatósága függ hit.

Voltak idők, az ő öt-set harcot a nagy -hitting dél-afrikai Kevin Anderson, amikor úgy tűnt, hogy a hit minden volt Unibet tartanak rá benne. Meggyőződés, hogy ellenfele, miután játszott páratlanul jól két nap alatt – még miután feladjuk a két halmaz ólom – ami döntően csúszik fel a feszült, attritional utolsó szett.

Anderson, magozott No14, így is tett, de addig a pontig, néhány off bíróság sem tudta volna megjósolni azt.Bajnokok mi lehet az. „Ez volt az egyik legnehezebb mérkőzést már játszott Wimbledonban a karrieremben, mondta Djokovic után mezőnyében a mérkőzés 6-7, 6-7, 6-1, 6-4, 7-5.

„Ez volt a kiváló minőségű tenisz. Időnként tehetetlen volt a visszatérésem – nagyon nehéz volt olvasni ő szolgáljon, és ő nagyon agresszív. Azt hittem, ő játszott kivételesen jól az egész mérkőzést. Ő egy nagyon kemény ellenfél.”

A támadás, Djokovic lett frusztrált, szellőztető a frusztráció és láthatóan fájdalmas labda lány -, melyek azt ígérte, hogy bocsánatot kérjen. Gyakran adta földre. „Azt alátámasztani, és volt passzív.Lógtam ott próbál nyugodt maradni, ütő erős és hinni tudok térni.”Mégis, ő uralkodott. „Visszatérve a győzelem ad nekem nagy elégedettség és a bizalom az én következő kihívás,” mondta. Hogy a következő kihívás Marin Cilic a negyeddöntőben, mint volt a helyzet az elmúlt évben. Ez a kihívás alig több vizsgálat, mint ez.

Anderson felvette ahol már megkezdődött az előző nap, a szerelem játék három, a 40 ász itt szolgált egész virágzik több mint 130mph. Ő a leggyorsabb volt 139mph. Djokovic, a szolgálatot lassabb, de jól helyezett, fel vele, amíg a negyedik játék, amikor ő szolgált kettős hibát, és adott Anderson két break pontot, amit elherdálta. Annak az esélye, hogy nem jön vissza.Ez volt cliff szélű tenisz és sokatmondóan a szakadék Djokovic szolgál megnyúlt, ahogy visszapattant a labda és strategised.

Anderson, eközben továbbra is támadni metronomikus pontossággal. Nem volt, hogy melyik az a Bet 365 kettő villog először – addig, amíg a 11. játék, amikor Anderson volt; szolgáló két páros hibákat és így Djokovic két break pontot. A bajnok kalapált a tenyeres, amely meghalt Anderson ütő. A hirtelen halál pillanatában.

50 perc után Djokovic, ami 6-5, szolgált a meccs, de még ez bizonyult a tárgyalás, mint Anderson, dacos, megnyerte az első két pontot. Djokovic, látva véget a szenvedés, erősen tartotta, és felhívta a szintet, amely után Anderson kopott a tenyeres, hogy a szerb Match Point.Amikor Anderson következő tenyeres repült hosszú, Djokovic felemelte a karját a megkönnyebbüléstől.

De akkor ez volt a slugfest kezdettől fogva, és Anderson szolgálja mindig meghatározó jellemzője. Ez esett le a teljes magasságú, 6ft 8in felett a gyep.

Djokovic, talán a legjobb visszaadó az ő generációja, szembe nehézség, hogy nem lehet rutinszerűen hit, amit nem igazán látni. Ha Djokovic nem küld vissza a labdát, Anderson mozgott folyékonyság, swatting a labdát a sérelem egy büszke ember semmibe – bonusz-online.com/bet365

Djokovic, függ a saját sebesség és álnokság, vett egy 3-1 vezet a tie-break. De ezen a ponton – amikor rendszerint volna berohant a távolságot – találta magát földbe gyökerezett a lába.Anderson volt az első tie-break 8-6 és az első szettet.

Ő is vette a második következő tie-break, de végül nem tudott győzni az uralkodó bajnok. „Azt hiszem, én játszottam igazán jó tenisz”, mondta Anderson, ahogy tükröződik a vereséget. „Ez nagyon közel volt. Nagyon adta az én minden. De azt hiszem, ő játszotta a nagy pontokat igazán jól.”

A 29 éves is felszívja a tény, hogy nem érte el a Grand Slam kerek 16 hétszer anélkül, hogy egy negyeddöntőben. Csüggesztő, de ő jól játszik. És nem tudta közelebb kerültek.

A mérkőzés már kezdett fordulni a harmadik sor végén hétfőn. Djokovic tört Anderson menni 3-0, és 5-1-ig, és átvette a készlet 6-1 26 perc alatt.A negyedik, Djokovic volt utazómagasság. Elvette 6-4, ordított ő védjegye csatakiáltást és eltűnt a halványuló esti fény csak vissza kedden, és végül, hogy a munkát.

A következtetés, amikorra ott volt napsütés, a két férfi eltávozott No1 Court együtt; Djokovic, hogy dolgozzon ki új tervet a meccset Cilic. Anderson, hogy felszívja a pozitív. Facebook Twitter Pinterest Novak Djokovic megpróbálja húzódik, hogy elérje a labdát, ahogy próbál visszatérni Kevin Anderson. Fotó: Tom Jenkins a Guardian

read more: www.bonusz-online.com/unibet