Nevinovată presupunând că toată lumea avea un prieten bun când au crescut

Borussia Dortmund v Liverpool este un joc care nu are nevoie de o introducere. Cu toate acestea, clichetele de 11 cuvinte nu sunt de acord cu un e-mail de tip teatime, care trebuie să umple în jur de 400 de cuvinte pentru a evita un dressing pasiv-agresiv de la The Man. Din fericire, propozițiile ca ultima – și aceasta și următoarea, dacă într-adevăr simțim că ne împingem norocul – ajută la completarea a 60 de cuvinte. Doar 340 de a merge!

Deci, da, Dortmund v Liverpool. Cravata rundă în Vaza Mare și, probabil, întreaga Europă. O poveste de bunăvoință, gegenpressing și barba lui Joe Allen. Echipa Jürgen a construit împotriva echipei lui Jürgen pe cale să-l reconstruiască. Dortmund este mare favorit. La nivel intern, sunt doar cinci puncte în spatele Bayern Munchen, care a renunțat ultima dată la un punct Bundesliga în 2012.Recordul lor de acasă în acest sezon este ușor terifiant: 69 de goluri în 22 de jocuri, 19 dintre care au câștigat. Dar apoi Liverpool a marcat șase victorii de acasă de două ori în acest sezon, precum și cinci la Norwich și patru la Manchester City. Dacă acest meci nu aduce goluri, atunci bărbatul de la etaj are într-adevăr pentru noi toți. Liverpool sunt outsideri, în ciuda faptului că au un interior important. În contextul fotbalului modern, Klopp a obținut imposibilul la Dortmund: el a plecat fără un potop de supărare pe Twitter.Înseamnă că va fi un final Klopp în spatele ambelor goluri în seara asta. “Sa spus mult, dar este ușor pentru mine, deoarece am doar prieteni aici”, a spus Klopp. “E mai bine să fii aici decât Coreea de Nord sau ceva de genul acesta”, a continuat el în mod inexplicabil mispronouncing “Rochester High Street la 2.30am într-o sâmbătă când Aaron Stones tocmai a scapat și Jon Lusher este pe drumul warpath pentru că nimeni nu ar înceta să danseze cu el. “Nu că căldura va împiedica pe toată lumea să facă ceea ce trebuie să facă în numele profesionalismului și ego-ului, fie că este Pierre-Emerick Aubameyang, acoperind fără îndoială obiectivul său 34 al sezonului, Marco Reus demonstrându- Iniesta genius sau Klopp dă pe o coastă când Christian Benteke devine al patrulea. “Nu voi lua niște pastile care să mă împiedice să sărbătorim un gol”, a spus Klopp. “Toți am început să jucăm fotbal împotriva celor mai buni prieteni ai noștri când eram tineri și nu-mi amintesc nici un moment când, pentru că era cel mai bun prieten al meu, nu am vrut să câștig împotriva lui”, a concluzionat el, prietenul care a crescut și că nu au existat e-mailuri de teatime singure ale căror cel mai bun prieten a fost și încă este un gerbil imaginar numit Clodoaldo.LIVE ON WEBSITE BIG

“L-am cunoscut foarte mult timp.Când a jucat la St Etienne a jucat acolo câțiva ani și l-am urmărit de mai multe ori. El are toate atributele de a fi un jucator de top, si de fapt…am avut acest tip de jucator si nu mai aveam nevoie de el “- Dimitri Payet se alatura lui Anthony Martial, N’Golo Kanté, lui Johan Cruyff , The Wire, Diego Maradona, The Beatles, Bobby Moore și Twin Peaks în cartea marilor lucruri pe care Arsene Wenger le-a știut au fost mari înainte ca oricine altcineva să știe că au fost mari, totuși încă nu s-au deranjat să le urmeze. Facebook Twitter Pinterest “Am fost acolo în 1968…Am fost acolo la prima Pot să arate în Köln”.Cu un fel de clasa muncitoare, savuram ceai de la cana mea de dimensiuni foarte mari, SportDirect, cu ochii care mi-au rasat pe ecranul computerului, sperand sa termine repede Fiver-ul de ieri si sa ma deplasez o afacere bună pe excursia de anul viitor de la Rotherham…când…mi-o faci prost și o să-mi spui Rafa…Newcastle United Football Club sunt în profit. Ei bine, dulce zombie Cissé, iubitul meu Toon operează într-o manieră prudentă și măsurată. Nord-Est Fotbal hey…poți să fii fantezist despre asta, poți să te enervezi peste el, să fii întristat sau emoționat de el; vă puteți ruga sau doriți să o schimbați; puteți să cersiți și să vă cereți, dar uneori un urlet de suferință este tot ce a mai rămas: “Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah”.Înapoi la acea halbă de dimensiuni mai mari a lui Sports Direct…D-le Ashley, bine făcut “- Steve Pharoah.

” Care este un pământ despre David Wright (sau despre)? Nu a existat niciun aspect nou? Din câte îmi amintesc, aspectul a fost întotdeauna teribil, iar imaginile destul de neinteresante încât nu doriți să le descărcați oricum. Apropo, nu este timpul pentru unele anagrame amuzante de nume de antrenori / manageri? Mă simt ca și cum nu a fost dat afară din moment ce El Tel a reușit Dirty Leeds. O să duc mingea cu acest lucru dacă îți place Pochettino – Tinpot echo “- Jeremy Adams (și nici alți cititori mulțumiți).” După ce am văzut referința la părintele Ted în Fiver de ieri, gândindu-se la cine va juca într-un spectacol numit Fifa Ted.Nu voi numi nume, dar avem bătrânul bătrân, necorespunzător, interzis de toate activitățile legate de biserică (“Familia Fifa, fetele cu pantaloni scurți”). Avem preotul dezgropat cu fraudă de bani împotriva numelui său (“Banii mei tocmai au stat în conturile lui Fifa”). Intr-o intindere avem un nebun usor care vorbeste fara sa se gandeasca (“Ted, de ce nu punem doar cele mai bune echipe intr-o super-liga? Omul U a inventat fotbalul oricum, este doar corect”). Pot cititorii de la Fiver să se gândească la candidații să-l joace pe doamna Doyle / Bishop Brennan? “- Paul Rockliffe. Probabil că dacă citiți acest e-mail de fotbal pentru ceai, sunteți cu siguranță unic.Dar nu vă temeți – dacă doriți să găsiți o companie sau o iubire, înscrieți-vă aici pentru a vedea profiluri de oameni erudiți, sociabili și prietenoși care niciodată nu ar visa să vină cu tine. Și nu uitați, nu este respingerea care vă ucide, este speranța. RECOMANDAT LISTENING

Bucurați-vă! Este săptămâna aceasta săptămânal de fotbal săptămânal! Și acum puteți obține bilete pentru emisiunea live a podului la…Palladium din Londra. Da, Palladium din Londra. Iar podul își face prima călătorie în Norn Irlanda pe 8 iunie. Biletele se află în vânzare acum.Ia-i pe ei în timp ce sunt încă calzi. BITS AND BOBS Domnul lui Zlatan Ibrahimovic, 15%, spune că atacantul PSG va da în judecată un medic suedez care a făcut acuzații de “dopaj nebun” împotriva lui.

Bobby M a tradus în mod util criticile lui Leighton Baines despre “chimia” lui Everton pe teren în Bobby M-Speak. “Ceea ce intenționa să spună este că atunci când nu obțineți rezultatele pierdeți încrederea, astfel încât o minge care ar putea intra în lovitura de pe traversă și va ieși”, a declarat Bobby-Md. “Asta a vrut să spună și a fost mai degrabă un sentiment de dezamăgire și de frustrare.” Apologia dacă ați auzit-o înainte: Arsène Wenger a susținut Uniunea Jack Wilshere pentru a-și îndeplini în cele din urmă potențialul.

Fostul director executiv al lui Leeds David Haigh a afirmat că a fost torturat și abuzat în mod repetat în închisoare acuzată de fraudă în Dubai. Și șeful Wolfsburg, Dieter Hecking, ia spus lui Marcelo ce Îi place să-i spună lui Adam Sandler. “I-am spus să-și înceteze acțiunea”, a subliniat Hecking, după ce fundașul echipei Real Madrid la pus pe Maximilian Arnold în piept, înainte de a se prăbuși la gazon ca pe unul drept.CĂUTARE RECOMANDATĂ

Ce vă cumpără în prezent aproape 1 miliard de lire sterline? O serie de câștigători într-un sfert de finală al Cupei Mari, socotește Barney Ronay.

Thomas Tuchel și strălucirea succesorului lui Jürgen Klopp care schimbă forma, la Dortmund. Raphael Honigstein este pe badmintonul Terminator 2 care se află pe traseul Big Vase din Liverpool.

Nu este strict fotbal, dar cine îi pasă? Când PSG a avut o dată o echipă de Super League. De Gavin Willacy. Facebook Twitter Pinterest Un bantz de vreo două decenii, chiar aici. Fotografia: David Kendall / PA

Scorpionul lui Keylor Navas lovit și o lovitură frățească la Forest Green în această săptămână Classic YouTube.

Oh, și dacă e treaba ta…Website pe Big Social FaceSpace.AC JIMBO @ WRESTLEMANIA