Napoli vs Sampdoria 07.01.2017

Napol vs Sampdoria este partida de debut in acest nou an in Serie A. Napol vs Sampdoria este a doua partida din etapa cu numarul 19 si poate fi urmarita sambata seara cu incepere de la ora 21:45.

Napoli a incheiat pe podium, mai exact pe locul 3 anul 2016 din sezounl 2016-2017 al Serie si ramane una din principalele contracanditate la titul de campioana al Italiei alaturi de Juventus si AS Roma. Spre deosebire de celelalte doua echipe mentionate Napoli are ultimele 5 partide de Serie A fara infrangere, insemnand ca a mai recuperat din diferenta de puncte fata de primele doua locuri care, fiecare dintre ele are cate o infrangere in ultimele 5 partide de campionat. Acum napoletanii au o partida mai usoara in fata celor de la Sampdoria care vine aici la Napoli dupa 3 partide consecutive fara a obtine o victorie. In plus gazdele au un istoric pozitiv pe teren propriu cu Sampdoria in ultimele 5 confruntari: 3-2-0

Sampdoria este de nerecunoscut in ultimele 3 etape fiind nevoita in ciuda eforturilor depuse sa obtina doar un punct din cele 9 puse in joc. Chiar daca adversarele au fost mai sus clasate inaintea acelor confruntari, cei de la Sampdoria nu trebuia sa fie asa de slabi. Ei sunt consitenti ca se deplaseaza la un adversar mult mai puternic, dar mizeaza pe un rezultat pozitiv avand in vedere ca napoletanii au cateva absente notabile din 11 de baza.

Napoli vs Sampdoria ambele marcheaza @ 1.87 ( Winmasters )