Monaco vs Marseille 17.04.2016

Monaco vs Marseille este un duel interesnat din etapa cu numarul 34 din Ligue 1. Aceasta partida va stabili daca echipa gazda va ramane in cursa pentru locul secund sau va mai pierde teren in fata contra candidatelor.

Monaco este in declin de doua etape, suferind doua infrangeri consecutive in fata a doua echipe ce sunt cu mult sub valoarea lotului monegasc, insa care au jucat cu ambitie si, evident au castigat. Daca Bordeaxu are sanse minine la un loc de cupe europene, Lille, ultima echipa care i-a invins pe monegasci s-a apropiat la doar 4 pucnte de primul loc de cupe europene. Monaco are in prezent 55 de puncte si daca va pierde, risca sa piarda si acest loc in caz de esec in partida Monaco vs Marseille, mai ales ca echipa oaspete nu are nicio victorie in ultimele 5 etape de campionat si vine motivata sa obtina una.

Marseille este in deriva in acest sezon, inregsitrand esec dupa esec cel putin in ultimele 5 etape din campionat riscand sa ajunga in lupta pentru retrogradare pentru ca este la doar 6 pucnte de primul loc retrogradabil. Chiar daca in istoricul partidelor cu Monaco, domina la general, la felul cum joaca risca sa piarda si aceasta partida.

Monaco vs Marseille 1 @ 2.10 ( Bet365 )