Manchester City vs Tottenham 14.02.2016

Manchester City vs Tottenham este inca un duel de top din Premier League ce se va desfasura in acest final de saptamana. Manchester City vs Tottenham va fi un meci de fotbal ce trebuei urmarit intrucat poate rasturna puntin ordinea clasamentului pentru locurile 2, 3 si 4, evident in functie si de rezultatul celeilalte partide de top, Arsenal vs Leicester.

Manchester City intra in partida de duminica dupa o infrangere neasteptata chiar in fata liderului Leicester care la randul sau are partida dificila duminica in fata ocupantei locului 3 din clasamentul Premier League. Din aceasta confruntare Manchester City trebuie sa obtina maxim de puncte pentru a nu pierde pasul cu liderul Leicester care are deja un avans de 5 puncte. Totusi Manchester City are un avantaj deoarece partida sa este programata sa inceapa la ora 18:15 cand deja se stie rezultatul din partida Arsenal vs Leicester.

Tottenham ocupa un surprinzator loc secund cu 48 de puncte dupa 25 de partide de Premier League disputate, insa este la egalitate de puncte cu ocupanta locului 3 si are cu un punt mai mult decat adersara din aceasta partida. Pentru Tottenham un rezultat de egalitate ar fi multumitor insa acest lucru se poate schimba in functie de forma pe care o traverseaza golgeterul acestora Kane H. care are 15 goluri marcate in acest sezon si care isi doreste titlul de golgeter in acest an, dar mai are de marcat inca 3 goluri pentru a-l ajunge pe Vardy de la Leicester.

Manchester City vs Tottenham ambele marcheaza @ 1.60 ( Bet365 )