Lorient vs Lyon 03.04.2016

Cu doar 7 etape inainte de finaul sezonul Lyon este in corzi si este nevoita sa-si apere pozitia in clasament pentru a nu pierde locul de Europa League pe care-l detine in prezent. Lorient vs Lyon este prima partida din cele 7 ramase, iar oaspetii trebuie sa joace prudent pentru a nu face pasi gresiti si sa piarda ceea ce au muncti aproape un sezon intreg avand in vedere ca echipa are un lot modest.

Lorient este in a doua jumatate a clasamentului, mai exact pe locul 13 cu un total de 39 de puncte. In acest moment Lorient nu este prea departe de zona de retrogradare, fiind la doar 6 puncte distanta. De a ajunge in zona locurilor euro nu se pune neaparat problema, dar chair daca sunt sanse minine, Lorient va profita de ele.

Lyon cu lotul modest de la inceputul sezonului, se pare ca face fata foarte bine in Ligue 1, mai ales ca este unul strans acum si ca in cateva etape ai sanse sa fii pe loc de cupe europene sau sa ajungi la retrogradare. Chiar daca are 4 partide consecutive fara infrangere Lyon trebuie sa joace prudent in aceasta partida pentru a ramane in zona euro avand in vedere ca echipa ce o poate da jos de pe locul actual joaca pe teren propriu cu o echipa ce se lupta la retrogradare.

Lorient vs Lyon 2 @ 2.05