Liverpool vs Bordeaux 26.11.2015

Liverpool vs Bordeaux este una din multele partide din Europa League ce se va desfasura azi. Liverpool vs Bordeaux se va juca pe Anfield si va fi un meci crucial pentru ambele echipe.

Liverpool va trebui sa scoata cel puntin un rezultat de egaliate pentru a ramane in cursa pentru locul 2 din grupa, in timp ce Bordeauxare nevoie de o victorie pentru a mai spera la calificarea in primavara europeana.

Liverpool are 6 puncte din 4 partide, iar in cazul unei victorii si-ar asigura biletul pentru primavara europeana. De la venirea ca antrenor a lui Jurgen Klopp Liverpool joaca tot mai bine, iar ca dovada stau ultimele evolutii din campionat. O veste buna pentru partida Liverpool vs Bordeaux este ca echipa gazda poate benficia de serviciile lui Daniel Sturrige care a revenit dupa o accidentare mai lunga.

Bordeaux este oarecum fortata sa castige aceasta partida pentru a mai spera la primavara europeana. Pana cum Bordeaux nu are nicio victorie in aceasta competitie. Bordeaux nu reuseste sa imprenioneze nici in campionat, fiind in prezent undeva pe la mijlocul clasamentului. Problema principala a echipei din Franta este defensiva, aceasta numarandu-se printre cele mai slabe din Ligue 1. Bordeaux nu are victorie de ceva vreme in meciurile din deplasare si la cum joaca nu credem sa aiba vreo sansa in partida de pe Anfield.

Liverpool vs Bordeaux echipe probabile:

Liverpool: Mignolet; Clyne, Skrtel (Kolo Toure), Lovren, Moreno; Lucas, Can; Ibe, Firmino, Lallana; Benteke

Bordeau: Carrasso; Guilbert, Sane, Pallois, Contento; Chantome, Yambere, Saivet; Diabaté, Crivelli, Maurice-Belay

Liverpool vs Bordeaux 1 @ 1.60