Lillestrom vs Tromso 01.07.2016

Lillestrom vs Tromso va fi partida de debut a etapei cu numarul 14 din Tippenligaen. Lillestrom vs Tromso se va desfasura in aceasta vinere si va incepe de la ora 20:00, ora Romaniei. Cele doua echipe ocupa in prezent pozitii modeste la fel ca si la finele sezonului anterior, chiar Tromso sta putin mai bine pentru ca era gata-gata sa retrogradeze, dar nici acum nu este departe fata de primul loc retrogradabil.
Lillestrom trece printr-o forma destul de slaba in ultima perioada avand 4 partide fara victorie, 3 dintre ele fiind infrangeri, doua in campionat si una in partida amicala in fata celor de la Stabaek. In compania celor de la Tromso, Lillestrom are 5 victorii consecutive in ultimele 5 partide din campionat. In ultimele doua partide disputate pe teren propriu, Lillestrom a suferit doua infrangeri, iar fanii isi doresc sa vada un meci bun si cu rezultate cel putin satisfacatoare in fata celor de la Tromso.
Tromso contiuna sa se zbata in subsolul clasamentului si in ciuda acestei probleme se pare ca in partidele din deplasare evolueaza mai bine decat pe teren propriu. Acest aspect se poate obesrva si din statistica unde din ultimele 5 partide oficiale disputate a castigat 3, a obtinut un rezultat de egalitate si a inregistrat o singura infrangere. De la aceasta partida isi doreste sa rupa dominatia celor de la Lillestrom in fata lor.
Lillestrom vs Tromso 2 DNB @ 3.25