Lillestrom vs Stabaek 10.07.2016

Lillestrom vs Stabaek se vor intalnii in aceasta dumnica in una din cele doua partide din Norvegia Tippenligaen. Lillestrom vs Stabaek va fi un derby al suferintei deoarece ambele echipe par sa nu-si regaseasca ritmul bun din sezonul precedent cand au terminat pe locurile 8 si respectiv 3.

Lillestrom vine dupa o infrangere dureroasa pe teren proriu in fata celor de la Tromso, echipa ce in optinia multor analisti de fotbal, teoretic nu avea sanse prea mari sa invinga pe Lillestrom, dar cum fotbalul este cateodata ciudat, nu poti decat sa privesti neputicios la ce se intampla. In prezent Lillestrom are 3  infrangeri consecutive pe teren propriu, inclusiv in amicalul cu Stabaek de acum doua saptamani cand a incasat fara drept de apel 5 goluri. Dupa partida amicala cu Stabaek, antrenorul acestora a declarat ca va face unele schimbari pentru partida oficiala ce se va desfasura in aceasts dumica cu incepere de la ora 19:00, ora Romaniei.

Stabaek pare de nerecunoscut in aceasta prima jumatate a sezonului regulat. In prezent ei ocupa pozitia a 15-a in clasament cu doar 10 puncte in 14 etape disputate. Concret Stabaek se afla la doua punte distanta de primul loc ce se slaveaza de la retrogradare si avand in vedere ca in sezonul prcedent a terminat pe locul 3 si participa in Europa League, are cel putin o datorie morala de a nu se face de ras in acest sezon si sa retrogradeze in OBOS Ligaen. In ultimele doua saptamani pare ca Stabaek a inceput sa-si imbunatateasca jocul si sa obtina rezultate cat mai bune. Inaintea partidei cu Lillestrom are un egal in Europa League in deplasare si spera sa obtina calificarea pe teren propriu, dar si o infrangere acasa cu Songdal.

Lillestrom vs Stabaek 2 @ 3.80