Lille vs Lyon 21.02.2016

Lille vs Lyon este ultima partida din etapa cu numarul 27 din Ligue 1. Lille vs Lyon cu miza mare pentru echipa oaspete care se afla la un punct distanta de ultimul loc ce aduce o calificare in cupele europene.

Lille este in a doua jumatate a clasamentului din Ligue 1 si in ultimele 4 etape a reusit sa-si imbunatateasca jocul, reusid 3 egaluri si o victorie dupa o perioada mai slaba in evolutii. Chair daca are doar 31 de puncte, Lille are sanse cel putin teoretice sa ajunga in zona locurilor pentru cupele europene, dar mai degraba va incerca sa evite zona locurilor de la retrogradare care este la doar 4 puncte distanta, datorita faptului ca aceste sezon de Ligue 1 pare sa fie unul destul de echilibrat si cu echipe care pot rasturna oricand situatia in clasament.

Lyon este pe locul 5 cu 39 de puncte dupa 26 de etape disputate. Fata de sezonul trecut Lyon sta bine pentru aceasta perioada a sezonului si chiar isi doreste sa ajunga in cupele europene cum a facut-o si sezonul trecut. In etapa cu numarul 27 se va deplasa la o echipa care joaca bine pe teren propriu si de la care nu a mai reusit sa plece cu o victorie de la inceputul luniii martie 2008, cand lionezii au castigat la limita cu scorul de 0-1. In confruntarea din acest sezon, miza este mare pentru ei si daca nu reusesc un rezultat bun in aceasta partida, s-ar putea sa isi micsoreze sansele la locurile de cupe europene avand in vedere ca vor intalnii echipe mult mai bune pe final.

Lille vs Lyon 2 @ 2.70