Ligue 2 – Le Havre vs Valenciennes 02.02.2015

Le Havre vs Valenciennes este ultma partida din cadrul etapei cu numarul 22 din Ligue 2, a doua divize din fotbalul frantuzesc. inca de la bun inceput va spunem ca ambele echipe sunt in  apropierea zonei de retrogradare, distanta dintre ele fiind de doar un singur punct. In alta ordine de idei ambele echipe au nevoie cu disperare de puncte pentru a avansa in clasament intr-o zona mai sigura.

Le Havre vs ValenciennesInaintea partidei Le Havre vs Valenciennes, gazdele sunt fara victorie de 8 partide consecutive si cele 3 puncte puse in joc in partida de azi le-a prinde bine in calculele pentru evitarea retrogradarii. In meciurile de pe teren propriu, gazdele nu au o performanta slaba, rezultatele din acest sezon fiind 4 victorii, 5 egaluri si o singura infrangere. Pentru partida Le Havre vs Valenciennes, antrenorul echipei gazde nu poate conta pe serviciile fundasului Touré si a mijlocasului M’bami.

Valenciennes este intr-o forma jalnica ianintea partidei Le Havre vs Valenciennes, avand numai putin de 4 infrangeri consecutive in toate competitiile in care clubul este angrenat. Antrenorul acestora se confrunta cu probleme importante de lot pornind de la portarul de baza Laquait, fundasii Nery si Ciss (13/0 d) precum si mijlocasii Enza-Yamissi si Da Silva, inclusiv atacantul Niakhaté.

La privire de ansamblu asupra partidei Le Havre vs Valenciennes pare sa aduca doua echipe de aceiasi valoare insa ne gandim ca prima sansa o va avea echipa gazda.

Le Havre vs Valenciennes  1 @ 1.91 (winmasters)

Tags: ,